מחיר האמת בזוגיות

תאריך פנייה: 04.10.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חיים
משולש אהבה
04.10.2010 • 03:21

אני גבר בן 45 פרוד בהליכי גרושים מתקדמים ומסובכים ( חיי נישואי לא צלחו למרות ניסיונותיי הרבים עלו בתוהו ) אני בקשר עם אשה גרושה שהיא הייתה בת בית בחיי נישואי והקשר נירקם באוויר במהלך 15 שנה לידידות בלבד.לאחר גירושיה הקשר בנינו התקדם לכיוון זוגי ואינטימי ( יש לציין שגרושיה לא נבעו מהקשר שנוצר בנינו ) למרות הקשר שנוצר ניסיתי לשקם את התא המשפחתי (יש לציין שהמאהבת תמכה באיחוד התא המשפחתי שלי ) ניסיונותיי כשלו והחלטתי להתגרש נוצרו חשדות מאשתי וילדיי כלפיי המאהבת מכוון שרציתי להוריד את החשדות מהמאהבת היכרתי בחורה נוספת ואני איתה כבר 6 חודשים והיא גם התאהבה בי (בחורה גרושה חיננית טובה ומסורה לזוגיות ) אני מרגיש שאני במערבולת רגשית קשה לי לסיים את הקשר עם מאהבת ב כי אני יודע שאכאיב לה כי לבי נתון וחושק למאהבת א אך יודע בברור כי אם יוודע לאשתי ולילדיי על הקשר עם מאהבת א זה יפגע בהם קשות הצע לי מה לעשות ואך אוכל להסביר לילדיי על הקשר עם מאהבת א (ילדיי בוגרים )

ד"ר אורן חסון
מחיר האמת
04.10.2010 • 22:04

חיים יקר,
לפעמים, לאמת יש מחיר גבוה. לפעמים, במקביל, גם לשקר יש מחיר גבוה. ולכל אחד גם יתרונות. ובין היתר, האמת היא גם שלא היית כן לגמרי איתה במהלך הנסיון לשקם את הזוגיות. ולא משנה, לצורך העניין, שהמאהבת שלך תמכה בשיקום הזוגיות. אתה לא תמכת בו. כי לא פינית עצמך מספיק כדי לאפשר לעצמך. וזו האמת, וזה בדיוק מה שגרושתך תטען כנגדך, ובצדק, אם תספר לה על זה, ותיפגע, ותכעס.האם היא יכולה להיות גדולה מהחיים, ולסלוח כדי להמשיך הלאה מבלי להסית את הילדים? אני לא יודע. אני לא מכיר אותה. אני די בטוח שאתה יודע, ומודע לכך שזה המחיר של יציאה גלויה לזוגית גלויה עם המאהבת. האם תוכל לרכך זאת דרך שיחה גלויה וכנה, עם נכונות לחשוף את חולשותיך, ועם בקשת סליחה על אי הכנות שלך, ועל שלא היית חזק מספיק כדי לנהוג אחרת? גם את זה אני לא יודע. אולי, אם יש ביניכם יכולת שיחה עדיין. אולי, אם היא באמת יכולה לפרגן לך. ואם לא, ואם תחליט להישאר במחתרת, יש לזה מחיר בקיום זוגיות מוסתרת, וגם ייתכן שתצטרך להתמודד עם זה מתישהו מאוחר יותר, כי יש סיכוי שזה יתגלה. אם לא בעוד שבוע, אז בעוד שלושה חודשים או שנתיים. האם יהיה קל יותר אז? אולי. אבל עד אז אתה וחברתך תשלמו את המחיר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083