התאמה בזוגיות: לא תמיד מושלם

תאריך פנייה: 09.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
הילי
וזה בדיוק העניין...
09.06.2011 • 14:58

מתאימים או לא מתאימים..זה בדיוק העניין , אני כבר לא יודעת. ישנן תקופות קצרות שאנחנו בסדר, כלומר לא רבים, הוא בחור ברוך כשרונות, שכלתני, יציב וזה כנראה בא על חשבון כל הדברים שהוא לא, הוא לא יטוס איתי לחו"ל ישכור איתי אופנועים ויטייל עם אוהלים מצד שני גם הפנטזיות הקיומיות האלו לא ממש החיים עצמם, אני פוחדת לקום בבוקר עם תחושת חוסרים גדולים מצד שני, אם אכיר מישהו שיכול לבלוע את העולם ולהיות הפרטנר לכל השגעונות שלי אבל הוא לא יהיה יציב, אז מה? נראה חשוב ובאותה נשימה אני לא בטוחה שאני יכולה לוותר על משהו מבין הדברים האלו כי הכל מסתכם בצרכים הבסיסיים שלי, אני צריכה יציבות ואני גם צריכה שמישהו יזום, יטייל איתי, יבלה איתי...ואין הכל, גם את זה אני יודעת השאלה עם מה נשארים...וזה יוצר אצלי בלבול ענק ואי יכולת להחליט אני שם לארבע שניות וארבע שניות אחרות אני כבר לא שם והכל מסתכם בחשיבה, הלוואי והייתה דרך לנתק את חוט המחשבה החיים שלי לפחות היו נראים הרבה יותר פשוטים...(:

ד"ר אורן חסון
המושלמות החסרה
10.06.2011 • 11:12

הילי יקרה,
למרבה הצער, מרבית הזוגות אינם מותאמים זה לזו באופן מושלם. כמה חבל! לכן אנחנו פעמים רבות מתקשים להחליט אם זה זה.ואנא, במקרה של שאלת המשך, הודיעי לי שזו שאלת המשך. לקח לי רגע לקלוט.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083