קשיים בתקשורת בזוגיות
דנה
זוגיות
⌄
שלום
שמי דנה אני בת 30נשואה+2 אני מנהלת משרד ובעלי נהג מונית אני לא יודעת מה לעשות הזוגיות שלנו דווקא טובה אבל בעלי מאוד בעייתי היה לי קטע שלשום שהלכתי לעשות הליכה עם אמא שלי לחצי שעה וכשחזרתי בעלי התעצבן עליי שיצאתי והוא אמר לי שהוא יראה לי מזה ושהוא יעשה מה שבא לו בעבר המון סבלתי ממנו מהקטע שהוא היה נעדר המון מהבית היה שם עליי פס והוא אמר לי משהו שהוא מאוד םוגע שהרוסיות יותר טובות ממני לפני 3 שנים הוא אמר לי יש מישהי שיורדת לו יותר טוב ממני ואני כבר 13 שנה איתו ומרגישה דיי פגועה ואני מאוד אוהבת אותו הייתי ממש משקיעה בו ובזוגיות שלנו הסקס שלנו הו 5 פעמים בשבוע אני עושה לו כל מיני הופעות של בגדים סקסיים עושה לו מסגים מה עליי לעשות ודרך אגב אני ממש נראית מצויין יש לי תפקיד טוב לא חסר לי כלום מה עושים בנתיים אנחנו ברוגז יומיים?תודה דנה
ד"ר אורן חסון
סוג כזה של יחסים
⌄
דנה יקרה,
יש ביניכם קשיים רבים של תקשורת ושליטה. אני שואל את עצמי אם אתם יכולים לטפל בזה בעצמכם, ואומר לעצמי שאולי כן. אחרי הכל, פרט לכמה חריגות, הצלחתם לעשות את זה לא כל כך רע עד עכשיו. כפי שעשיתם זאת בעבר, זה אתם צריכים ללמוד לחזור לשיגרת החיים, לאחר מריבות מסוג זה, ולחזור אל שיווי המשקל שמתאים לכם. אני מבין שאת נפגעת ממנו מדי פעם, ובודאי שגם מבין למה. אבל את גם צריכה לשאול את עצמך מה את רוצה, ואיזה סגנון חיים מתאים לך ומה את מוכנה לקבל, ובשביל מה. נדמה לי שלמרות הקשיים שלכם, ולמרות שמדי פעם הוא פוגע בך באמירות הבוטות שלו, את לא רוצה לעשות מלחמות לאורך זמן כדי לשנות, אלא רק להחזיר אותו אל החיים הרגילים, שיהיה רגוע יותר, נלחם פחות ופוגע פחות.נדמה לי שלפעמים פגיעות כאלה באות בגלל מצב רוח שלו. נדמה לי שבדרך כלל כשזה קורה את מצליחה לאחר זמן מה להשקיט את זה, ולהרגיע את האוירה. אולי תצליחי גם עכשיו. תני לו ולך קצת זמן. מה את אומרת?