קשיים בנישואין: מה הפתרון?
יעל
מאוהבת בגבר אחר
⌄
אני נשואה 10 שנים הנישואים שלי בשנים האחרונות ממש לא טובים יש לנו הרבה חילוקי דעות והרבה ריבים, הוא גם הרבה משקר לי ופוגע בי, לפני כשנה הגיע לעבודה שלי בחור חדש, שעובד איתי, ועם הזמן לא יודעת איך זה קרה אולי בגלל שאנחנו עובדים הרבה ביחד לא יודעת איך אני מרגישה שאני אתאהבתי בו בצורה רצינית בהתחלה חשבתי שזה סתם הידלקות, אבל אם הזמן אני מרגישה שזו אהבה רצינית, אני כל הזמן חושבת עליו, שאני רואה אותו יש לי פירפורים בלב, אני חושבת שגם הוא מרגיש כמוני, כי הוא גם כל הזמן רוצה להיות לידי, מה אני יכולה לעשות, קשה לי אני לא רוצה לעשות משהו שאסור, אני לא רוצה לפגוע באף אחד אבל מאוד קשה לי מה הדבר הנכון לעשות?
ד"ר אורן חסון
כאשר יש קשיים בנישואים
⌄
יעל יקרה,
כאשר קשה, כאשר יש ריחוק, כאשר בעלך מפסיק להיות חבר שלך, קל להימשך לגבר אחר. זה אומר הרבה דברים, ובעיקר שיש לך בעיה בקשר הזוגי שלך, והשאלה היא באמת מה הפתרון (ולא כתבת אם הגבר הזה נשוי). הדרך המהירה היא להתנחם בחיקו של מישהו אחר ולחיות חיים כפולים לזמן מה, ואולי אפילו לראות אם זה הדדי, ובהמשך להתגרש למענו. זה לא תמיד עובד על פי התכנון (ואני מודע לזה שבמקרים כאלה, לעיתים קרובות זה גם לא ממש עם תכנון), ועלול לסבך אותך מאד, רגשית או מעשית. עבורך, גם אם זו דרך ארוכה יותר, הדרך הנכונה היא קודם כל לפתור את הקשר הזוגי הקיים שלך עם בעלך -כך או אחרת.קראי בבקשה שני דברים שכתבתי בעניינים האלה. האחד הואמאמר בדף המאמרים שלי, תחת הכותרת "בגידות", שכתבתי ל- Ynet.המאמר נקראהבגידות ההרסניות ביותר הן אלו שלא מתגלות. קראי אותו עד הסוף כי הפיתרון לקשיים מסוג זה נמצא שם. ואם הגבר שהתאהבת בו נשוי, קראי גם בבקשה את המאמר שאחריו:הגבר הנשוי: מלכודת דבש עם עוקץ מוסרי בקצה.