קשיים בזוגיות: תחושות וייעוץ
שני
בעלי שיקר לי
⌄
שלום
שמי שני יאחרי שנה של נישואים אני מגלה שבעלי לקח הלוואה כסף מהבנק מבלי לספר לי ,המצב הכללי גם ככה לא משהו,אני רואה שגם החביא בתיק חולצה שקנה והיתה שם במשך שבוע,אני ממש התעצבנתי כי הוא הכל בשבילי כל כך האמנתי לו ,ולא חשדתי לרגע ,כי השקרנית הכי מיומנת זאת אני בחיים יש לי כישרון ,ועם בעלי אני לא עושה את זה ,כי הוא בסה"כ טוב אלי בהמון בחינות,ניסיתי ליסלוח לו אבל עדיין יושב לי אבן על הלב ואני מתחרפנת,לא מאימינה לכל מילה שאומר ,כי שמשקרים פעם אחת זה קורה הרבה ,אני אבודה חשה בודדה ורע לי בחיים,להתגרש זה אף פעם לא פתרון בגלל שאני כבר לא מאמינה לאף אחד בעולם ,אני כל כך השקעתי השנה בנישואים בחום ואהבה ,אז למה לעשות מאחורי הגב ?אני לא יודעת איך בעתיד ישרדו הנישואים שלנו ,הולך להיות לנו ילד בקרוב,לא נירא לי שזה יאחה את הקרע בלב אני מרגישה חנוקה כי אין לי את מי לשתף .ווגם שאני מדברת עם בעלי בנושא איכשהו הוא סוגר את העניין אני מצטער,אני אוהבת אותך,לא התכוונתי,לא מכוונה רעה ועוד...איך אני אשרוד את החיים הללו?
ד"ר אורן חסון
ואן גוך מול העיניים
⌄
שני יקרה,
אני חש שיש הרבה מתחת לפני השטח בזוגיות שלכם את מתארת את העולם שלך, ואני רואהציור של ואן גוךמול העיניים. מבולבל וסוער. את מגיבה חזק מאד ורע לפגיעה, והעולם הופך להיות בקלות לרע מאד ולבלתי ניתן לתיקון. לא שאני אומר שזה תקין לא לספר לך על הלוואה, ולא על חולצה שקנה, אבל החיים איתך לא פשוטים, ואת יודעת את זה. אולי דווקא בגלל זה את מתייאשת כל כך, כי הנה, יש לך גבר שכן מעוניין בך, ונדמה לי שאת לא בטוחה שתמצאי בקלות מישהו אחר. כי את הרי לא מאמינה לאף אחד. ואיכשהו נדמה לי שעדיין את מאמינה לו יותר מאשר לאחרים. אולי בגלל זה כואבת לך יותר הבגידה שלו באמונך.אני חושב שחשוב מאד שתלכו ליעוץ זוגי. אחת באמת יהיה קשה לך לשרוד את החיים האלה.