בגידה: מה המחיר האמיתי?

תאריך פנייה: 19.01.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
דני
זקוק ליעוץ או להפניה ליעוץ זוגי
19.01.2011 • 13:41

אנחנו זוג צעיר 27,25 נשואים 3 וחצי שנים, חיים באושר , כאילו באמת הכל בסדר אנחנו לא רבים אני אוהב לדאוג לה ולידלים מכאן ועד השמים וזה באמת מכל הלב.הבעיה מתחילה בזה שאני בן אדם שמחפש כל הזמן הרפתקאות, שינויים, והכי חשוב חוויות.מה שקורה בשנה האחרונה (לפני זה זה לא היה) אני כל פעם מוצא את עצמי עושה שטויות כמו גולש לאתרי הכרויות מתכתב עם נשים על דברים מאוד פרטיים ועל כיוונים של היכרות רומנים סטוצים וכדומה, גם בפורומים של סקס, סטוצים ופנטזיות מיניות.אישתי תפסה אותי כמה פעמים ואחרי שהבטחתי לה שאני מפסיק אני ממשיך כל פעם מחדש וכל פעם לא מגלה לה עד שזה מתפוצץ שוב.הייתי 4 פגישות אצל פסיכולוגית אבל נמאס לי ממנה כי ראיתי שהיא לא מובילה לשום כיוון במהלך כל הפגישות האלה בערך 5 שעות ביחד כל פעם רק חקרה אותי על מי אני ומה אני ומה המשפחות שלנו וכדומה.אין לי יותר מידי רגשות, אני לא ממש מחובר אליהם זה הכוונה אני יכול יום אחד להרגיש הכי טוב והכי כייף בעולם עם אישתי כשאנחנו עושים משהו משותף ואחרי שעה לעשות משהו בלי לספר לה ואני לא מרגיש עם זה בעיה גדולה זה לא מציק לי.מצב שני אני כן רוצה להרגיש טוב עם עצמי ועם הנישואים שלנו ורוצה שיהיה לנו טוב כל הזמן בלי חשדות ובלי רדיפה אחרי כל מיני אטרקציות, היא מאוד מספקת אותי אבל עדיין אני מחפש עוד דברים.אשמח אם תעזרו לי למצוא כיוון כל שהוא מה לעשות

דני
עוד משהו חשוב
19.01.2011 • 13:43

אנחנו כל הזמן היינו פתוחים במידה מסויימת ואחרי שזה קרה כל הדברים האלה יש בנינו פתיחות יותר גדולה נראה לי, ועם כל זה אני עדיין מחפש לעשות דברים מאחורי הגב שלה

ד"ר אורן חסון
לשמור את החשק בבית
20.01.2011 • 00:48

דני יקר,
ראשית – אני מציע שתקרא את המאמר שלי על המחיר הגבוה של בגידות, ובעיקר של אלו אשר אינן מתגלות:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3999934,00.htmlשנית, אומר לך שלמרות הבעיה המוסרית שתהיה לאנשים רבים מדרכך, יש לא מעט אנשים שמרגישים כמוך. זה לא מצדיק את זה, ואתה צודק בכך שאתה רוצה לטפל בזה. בסופו של דבר, הרי תזיק לעצמך יותר משתועיל. אולי אתה זקוק לסוג אחר של טיפול מזה שקיבלת, כזה שיחזק את התובנה שלך - שחשוב וטוב שהגעת אליה - שאתה לא רוצה להמשיך כך, ויעודד אותך בדרך הזו, יותר משיחקור אחר הסיבות. חלק מהסיבות הרי ממילא יעלה תוך כדי העבודה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083