קשיים בזוגיות: פתרונות וייעוץ
Mia
האם ניתן לגשר??
⌄
אני נשואה רק חצי שנה ויש לי ולבעלי בעיות רציניות.אנחנו רבים על כל דבר למען האמת. אני מתלוננת רבות שאני לא מקבלת אהבה מספיק (פיזית, נפשית) והוא מסתגר ולא מעניין אותו. דבר שגורם לי לצאת משלוותי.בתקופה קצרה זו הספקנו לחוות כמה מריבות נוראיות הכוללות אלימות מילולית, ואיומים שהוא עוזב... התגובה שלי היא סטירה וצרחות ואני ישר חוסמת את פתח הבית על מנת שלא יצא לפחות עד סוף הויכוח אך הוא בקלות טופס אותי מזיז אותי בכח לחדר אחר ומצליח לברוח מהבית להורים שלו.הפעם החלטנו ללכת לטיפול זוגי - העיניין הוא שכשאנו מתקררים נזכרים כמה אנו אוהבים ונזכרים שלא היה ככה לפני.האם ניתן לגשר? יש טעם להמשיך??
אני
האם ניתן לגשר??
⌄
מזכיר לי אחד לאחד את החיים שלי ושל בעלי...וחייבת להגיד שאכן ניתן לגישור-1.לדבר והמוווווווון, פשוט להכריח אותו לשבת ולהקשיב למה שיש לך להגיד.2.כמה שזה נשמע מוזר-ילד!!! את תראי איך בעלך מתבגר לך מול העיניים...ולומד להעריך אותך יותר.3.קצת יותר סבלנות, אבל לא לוותר על עקרונות...בהצלחה חמודה, והזדהתי עם כל מילה שכתבת...
Mia
האם ניתן לגשר??
⌄
אני מודה לך על תמיכתך....זו פעם ראשונה שאני פה ... האם כולם מקבלים תגובה מד"ר אורן חסון?
אלמונית
האם ניתן לגשר??
⌄
כן, ד"ר חסון עונה לכולם! ובסבלנות....
ד"ר אורן חסון
כן. אם תהיה לכם מספיק סבלנות בטיפול
⌄
מיה יקרה,
יש לכם קשיים רציניים, אבל הם ניתנים לגישור. יעוץ זוגי הוא כלי עזר חשוב, ובתנאי שתהיה לכם מספיק סבלנות כדי להתמיד בו. היחסים ביניכם מעידים על גבולות רעועים אצל שניכם, ואתם חייבים ללמוד לקבל כלים חדשים כדי ללמוד להתמודד זה עם זו, ולמצוא מחדש את הדברים שאהבתם זה בזו, שגרמו לכם להתחתן. זה שיש לכם הפוגות זה טוב, אבל זה לא מבטיח לכם יציבות. ככל שהארועים האלה ישובו, ההפוגות תהיינה קצרות יותר, ותזכרו בהם פחות ממה שאתם זוכרים עכשיו. לכו לייעוץ זוגי עכשיו, כשאתם עדיין מסוגלים לראות היטב את האהבה שלכם.בניגוד לדעתה של "אני", איני חושב שלהביא ילד עכשיו זה רעיון טוב. לא תמיד הוא מביא לשינוי המיוחל, ואז זה גרוע יותר. קודם טפלו בעצמכם ויצבו את הזוגיות שלכם.