קשיים באהבה: מה עושים?

תאריך פנייה: 07.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שרה
לשמר מאוהבות
07.12.2006 • 14:22

ד"ר חסון שלום,
תודה על תשובתך הקודמת,יחד עם זאת הייתי רוצה שתתייחס גם לשאלה שאני שואלת כמה פעמיםאיך מקדמים אינטימיות רגשית רוחנית עם גבר לאורך זמןאיך משמרים תשוקה ומאוהבות לאורך זמןכי המשותף לקשר הקודם וגם הנוכחי שגוסס הוא שזה התחיל בהתאהבות מצדם ואח"כ הבחור התקרר ( אני תמיד ממשיכה להיות מאוהבות ואוהבת ואצלי זה גדל עם הזמן כשאני מעוניינת בגבר- אצלי אין התלהבות והתקררות).בקשר הקודם הגבר שחיפש פרפרים ואמר לי"את לא אהבת חיי" ונפרדנו.ובקשר האחרוןסיפרתי לך שאני בת 40 והוא בן 35 ושעדיין לא סיפרתי לו על גילי כי יש כרגע הרבה בעיות אחרות- הוא לא מחזר והוא מתנתק ונעלם למס ימים ומבחינתי אני מרגישה שהוא לא מעוניין והקשר גוסס- נגמר ולכן התחלתי לצאת עם אחרים, אבל חבל לי כי זה התחיל כל כך יפה והוא אמר שאני התגשמות של חלומו וגם הוא התגשמות של חלומי, ומגיע לי לדעת מה קרה ומה מפריע לו.אני מבחינתי מאוד מרוצה מהאופי שלי ומההתנהלות שלי במע' יחסים, אבל הגברים שאני נמשכת אליהם נדלקים מביצ'יות. וההתנהגות שלי לא מחזיקה את הגבר שאני רוצה, לכן אני מבינה שכדי להשיג את התוצאה הרצויה אני צריכה לפתח מיומנויות של ביצ'ית קשת השגה.

ד"ר אורן חסון
לחפש תשובות
08.12.2006 • 23:38

שרה יקרה,
לקיום מתמשך של אהבה ותשוקה יכולים להפריע כל כך הרבה גורמים שקשה לי לדעת מה מהם קורה לך, מבלי לעשות איתך שיחות יסודיות שיעזרי לי להבין את התנהלות מערכות היחסים שלך. וגם אז, המידע יהיה רק חלקי. בהחלט יכול גם להיות שעם כל גבר מפריע גורם אחר. ואם התופעה חוזרת על עצמה, אחת האפשרויות היא שאת נמשכת יותר לגברים שנמשכים אליך פחות. כך שבתנאים הנוכחיים, אין לי תשובה לך. אם תרצי תשובות, תצטרכי לנסות לחפש אותן בעזרת שיחות מעמיקות עם חברות שיודעות לעשות את זה, או בערת טיפול אישי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083