אוננות בזוגיות: מה נורמלי?

תאריך פנייה: 07.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
כ
שינוי בן זוג
07.12.2006 • 15:12

שלום
רציתי לשאול מה קורה אם אני לא אוהבת משהו בבן הזוג שלי, (אנחנו לא הרבה יחד- חודשים ואנחנו בני עשרים ושש) איך להתמודד: למשל אני לא אוהבת את העניין הזה שהוא היה עד לא מזמן מסתכל באתרי סקס כדי להגיע לסיפוק אבל הוא אמר לי שהפסיק כי טוב לו איתי ואני מספקת אותו. אבל מה יהיה אם כבר לא אספק? מיד הוא ירוץ לאתרים הללו? האם התשובה לא אמורה להיות שהוא לא נכנס לשם בגלל שהוא אוהב אותי ומכבד אותי ולא רוצה לפגוע בי? האם לא זה צריך להיות השיקול? כמו כן אני מוצאת את עצמי מעירה לו על כל דבר שלא לרוחי.. אני מבינה שהוא בן אדם שונה ממני אבל אני חוטאת ומעירה. בסוף עוד ימאס לו מזה. זה לא שהוא רע או לא נחמד . זה פשוט הרגל שלי להעיר ולנסות לשנותו לדרך שלי. מה אעשה?

ד"ר אורן חסון
שינוי בגישה שלך?
08.12.2006 • 23:52

כ יקרה,
אנשים, גברים כנשים, שאין להם סיפוק מיני, מחפשים לא פעם לספק אותם בעזרת אוננות. יותר מזה, גם גברים ונשים נשואים עושים זאת מדי פעם. זו תופעה סבירה, נפוצה ונורמלית. כך שאין כל סיבה שתקחי זאת כאיום עליך, או כ"אשמה" שלך אם הוא יעשה זאת יום אחד כשעדיין תהיו זוג.אנא ראי שיחה שלי עם לי,כאן. ואני ממליץ שתקראי גם את השאלה של ליאת, כגישה קיצונית יותר,כאן, ואת המשך השאלה ותשובתי,כאן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083