קנאה ומשחקי כוח בזוגיות

תאריך פנייה: 27.01.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מאמי
אהבה קשה
27.01.2006 • 18:16

אני בחורה בת 27יש לי חבר כבר שנה, בתחילת הקשר אני לא התלהבתי כל-כך. בהמשך דווקא כן. כיום יש בנינו בעיות, אנחנו רבים הרבה על דברים קטנים ומגיעים למצבים של משחקי כוח.יש גם נושא של קנאה, אני מאוד קנאית לו וזה ליווה אותי גם בקשר הקודם שלי. למרות שעכשיו בניגוד לפעם יש לי גם הרבה ידידים ואני מאמינה בידידות אפלטונית, אבל אצלו אכשהו זה ניראה לי כמו חלק ממשחקי הכוח. עשיתי לו סצנות בעבר אבל החלטתי להתעלם מהעניין ואולי כך זה יפחת קצת. אני לא יודעת אם יש לי בעיה באופן כללי של שעמום ותסכול ממערכות יחסים כי גם עם החבר הקודם היו דפוסים דומים.אנחנו לא גרים ביחד עדיין, שנינו אצל ההורים אבל ישנים ביחד כמעט כל יום. אני מפחדת לעשות שוב צעד כזה ולהתחרט. כשדיברתי איתו על לגור יחד בעתיד הוא אמר שהוא עוד בוחן אותי, שזה מעצבן לכשעצמו. הוא בן 26 ואני החברה הרצינית הראשונה שלו.אשמח אם תוכל לעזור לי...תודה מראש.

ד"ר אורן חסון
מה השאלה?
27.01.2006 • 19:07

מאמי יקרה,
המכתב שלך מאד לא ברור. "אצלו אכשהו זה נראה לי כמו חלק ממשחקי הכוח" - מה זה אומר? כתבת על זה שאת מאד קנאית, ומה הקשר בין זה לבין המשפט הזה מאד לא ברור. האם הוא מסתובב עם בנות כחלק ממשחקי הכוח?"עשיתי לו סצנות בעבר אבל החלטתי להתעלם מהעניין, ואולך כך זה יפחת קצת" - מה יפחת? הסצנות שלך? בטוח. משהו אחר? מה? "דפוסים דומים" - איזה? הקנאה שלך?כרגע, גם העובדות אינן ברורות לי, ולכן גם הבעיה לא ברורה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083