קנאה בזוגיות - טיפים ופתרונות

תאריך פנייה: 15.11.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
kay
בעיה באישיות
15.11.2011 • 20:06

שלום
אנחנו נשואים כמעט 30 שנה אני סובלת מקנאה אובססבית לבעלי שהורס לשנינו את כל החיים.אני לא יודעת אם צריך ללכת לפסיכולוג או ליעוץ נישואים. גם בעלי אשם במצב שלי הוא לא מסוגל לתת תשובות אמיתיות לשום שאלה. הוא בא הביתה מאד מאוחר ואף פעם אני לא יודעת באמת איפה הוא למרות שאני לא חושבת שהוא בוגד בי הוא תמיד מתנהג כאילו יש לו מה להסתיר גם אם אין לו.הוא לא מבין שאילו היה אומר לי את האמת על מעשיו הייתי פחות כועסת מאשר שאני מגלה שהוא עשה משהוא בלי להגיד לי קודם. הוא כל הזמן מסתכל על בחורות אחרות ומכחיש ואומר שזה בראש שלי .זה לא נכון יש לי את זה אפילו בתמונות מצולמות. המבטים שלו הם חודרים להם לעיניים עד שהם רואים שהוא מתעניין בהם ,מין משחק כזה של כמה כיבושים אפשר בערב אחד.וזה שהוא איתי, אני מרגישה מושפלת ונעלבת מי יודע מה הוא עושה כשהוא לבד.מה לעשות קיי

ד"ר אורן חסון
טיפול זוגי - קנאה ותקשורת זוגית
18.11.2011 • 12:32

קיי יקרה,
הבעייה שאת מתארת היא בעיה זוגית, לא בעיה פרטית או לא רק בעיה פרטית. יש דרך לטפל בקינאה, וצריך את שניכם בשביל זה. הוא נשוי לך ורוצה חיים טובים לצידך. מן הסתם יש גם לו מה לעשות בתהליך הזה – גם לו הכל היה רק בראש שלך. כפי שזה נראה יש לכם קושי בפתיחות ובתקשורת, הוא גורם לך להילחץ, ואת מלחיצה אותו מה שמגביר את הקושי ביניכם. לפעמים זה יכול לעבור בקלות למאבק כוחות. לכו ליעוץ זוגי.את יכולה לפנות אלי אם אתם גרים באזור המרכז, ואם לא – ותרצי הבהרות נוספות לפני שאתם הולכים ליעוץ, אשמח לעשות זאת ביעוץ טלפוני חד פעמי (ראי את האפשרות הזו באתר שלי:www.orenhasson.com).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083