לחיות עם 'עיגול פינות' בזוגיות

תאריך פנייה: 15.11.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אור
אי אמון
15.11.2011 • 20:59

אני יוצא עם בחורה במשך שנה והיחסים בנינו מצויינים היו עד כהלאחרונה לאחר חקירה צולבת שעשיתי לה היא הודתה שהיתה בקשר בפייסבוק ורק פעם אחת נפגשה עם האקס שלה , אוזאת כדי להחזיר לה משהו שהיא שכחה אצלו בעבר לטענתהמאז האימון נשבר בתוכי ואני חסר אונים אם לחתוך או לנסות לפתוח דף חדש ?האמון בה לא יהיה מה שהיה וגם בפייסבוק יש לה המון חברים שזה לא מוצא חן בעינייאנא עזור לי מה לעשות האם לנסות להמשיך למרות אי האימון שנוצר או לחתוך את היחסים עימה

אור
אי אמון
17.11.2011 • 10:38

רציתי להוסיף שיצאנו לטיול לחו"ל נמצאה במספר מקרים שהיא משקרת לי

ד"ר אורן חסון
לחיות בשלום עם "עיגול פינות". אפשר?
18.11.2011 • 12:44

אור יקר,
ברור לי שהאמון שלך בה נשבר. היא שיקרה או "עיגלה פינות" כדי להימנע מעימותים אתך, ואולי גם כדי ליצור איזה שהוא קשר, ואפילו של שיחה לא מחייבת, שידעה שלא תאהב. מכאן והלאה, הדבר לא תלוי רק בה, אלא גם בך. האם אתה יכול להתמודד עם התחושות הפנימיות שלך? האם היחסים ביניכם יוכלו להיות שלווים מספיק ורגועים מספיק או האם תרגיש דרוך כל הזמן, כדי לבחון אותה? האם אתה יכול להתמודד עם עיגולי פינות מדי פעם? – והשאלה הזו לא באה לומר שזה בהכרח מה שהיא תעשה, אלא לומר שאתה תחשוש כל הזמן מכך שהם שם, כך שבתפיסה שלך הם ימשיכו להיות שם בין אם הם שם ובין אם לאו. אלו השאלות שתצטרך לשאול את עצמך – כלומר, איך אתה מתמודד?כפי שאני מבין אותך לפי המכתב, יהיה לך קשה מאד. יש אנשים שיכולים לעשות זאת, ויש אנשים שקשה להם. לך זה יהיה קשה, וקח זאת בחשבון בהחלטה שלך. אם תתן מקום לחשדנות ולחוסר האמון שלך בה, תשלם מחיר של אבדן האשה שאהבת. להישאר איתה תוכל רק אם באמת תוכל לומר לעצמך שאתה יכול לחיות עם עיגול פינות, אמיתי או מדומה, כלומר – באמת לפחד פחות מכך שעובדים עליך.ויש אופציה נוספת, שאני יודע שעובדת – אם היא חשובה לך, ואם אתה רוצה להיות איתה ולהרגיש נינוח ושלם איתה ללא החשש לשקרים או עיגולי פינות – לכו ליעוץ זוגי. למדו שם לשפר את התקשורת והפתיחות, כי זו בעיקר בעיה של תקשורת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083