קלקול בזוגיות - מה עושים?

תאריך פנייה: 05.11.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
חסויה
בעיה עם הבעל..
05.11.2006 • 08:58

שלום רב
!!אני בדרך כלל בפורום הריון ולכן חסויה כרגע-סליחהכבר שבועיים שבעלי לא נגע בי גם כשביקשתי נשיקה הוא אמר מה את ילדה קטנה? נעלבתי..שבוע שעבר נשארתי לבד בבית בשבת כי הוא יצא עם חברים לסוף שבוע דיברנו רוב הזמן בטלפון אבל הוא חזר הפוך לחלוטין!! מאז הוא אומר לי:"את מתנהגת בדיוק כמו אמא שלך ועוד מעט זה ישתנה" אני לא יודעת מה כוונתו מבחינתי כלום לא השתנה אבל מאז שנולד לנו הילד(תכף בן שנה) חיי השתנו, הוא לא רוצה את אמא שלי וכו'..בקיצר ביקשתי ממנו לכבות טלוויזיה ונשב לדבר והוא אמר שהוא לא מרגיש טוב וכאלה ואני לא רגילה ליחס הזה ממנוראיתי בטלפון שלו הודעה מהאקסית ששואלת מתי הוא יבוא לבקר ועדכנה את מספר הטלפון שלה (אני יודעת שהם בקשר טלפוני) מה לעשות??? אני לא רוצה לפרק את המשפחה !!

חסויה
למה אתה לא מגיב לי??
06.11.2006 • 09:51

(הודעה ללא תוכן)

קטי
למה אין לך סבלנות?
06.11.2006 • 22:55

מה הוא חייב לך משהו?

ד"ר אורן חסון
קונפליקטים וחוסר תקשורת
07.11.2006 • 15:15

חסויה יקרה,
היחסים ביניכם כרגע בקלקול. זה יכול להיות עניין זמני, ויכול להיות שלא. קשה לדעת. אני גם לא יודע אם החשיבה שלו השתנתה בעקבות שיחות עם חברים, ואולי בעקבות דברים אחרים, או שהוא סתם כועס על משהו שאמרת או שנדנדת לו. יש לו אקסית שגורמת לך לחרדות. אל תפרקי את המשפחה. זה כנראה מוקדם מדי לזה. אבל כדאי שאולי תגיעו ליעוץ זוגי, כדי להתחיל לתקשר. הפסקתם לעשות את זה כבר לפני זמן רב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083