החלטות זוגיות: מה נכון עבורך?

תאריך פנייה: 05.11.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נטלי
להשאר ביחד?
05.11.2006 • 12:06

ד"ר חסון שלום
אני נמצאת בקשר במשך שנתיים, הקשר ביננו חזק,חם ואוהבאני קצת לחוצה בכל הקשור לבנות אחרותהשאלה שלי קשורה לאירוע ספציפי: חבר שלי סיפר לי באיחור של שנתיים כי הוא התנשק עם מישהי ידידה שלו מהעבודהלפניהקשר שלנו. אני כמובן נפגעתי מאוד שכן שאלתי אותו(ולא פעם אחת) אם היה ביניהם קשר אינטימי כלשהו והוא אמר שלא. נפגעתי נורא, אני ממש לא יודעת מה לעשות, האם אפשר בכלל להמשיך ולבטוח בו? האם זו סיבה לוותר על הקשר ביננו ולהפרד? אני מרגישה שעולמי חרב עליי ואני מאוד פגועה ממנומחכה לתןשבתךתודה נטלי

ד"ר אורן חסון
דלתות מסתובבות
07.11.2006 • 16:18

נטלי יקרה,
יכול להיות שבעוד 20 שנה תסכלי לאחור ותשאלי את עצמך, מה, בשביל זה כמעט שלא התחתנתי איתו? ואולי תסכלי על עצמך בעוד 20 שנה, ותגידי לעצמך, מה, עם זה התחתנתי, כאשר הייתי יכולה להתחתן עם ההוא, שרק בגלל שלא סיפר לי על נשיקה שהיתה לפני הקשר שלי גמרתי איתו?אבל גם אולי תגידי לעצמך, בעוד 20 שנה: איזה מזל שלא התחתנתי איתו, כי מצאתי את אהוב לבי, אהבת חיי ואבי ילדי, שכל כך טוב לנו ביחד, ובכלל לא משנה מה היתה הסיבה שבגללה נפרדתי מהחבר הקודם שלי. העיקר שזה קרה.שתי הודעות למטה המלצתי לראות את הסרט "דלתות מסתובבות". אם לא ראית את הסרט, קחי אותו ב-DVD/וידיאו.נטלי... את יוצרת לך את העתיד לפי התחושות שלך, לפי הרגשות שלך, לפי הכעסים שלך, ולפי החרדות שלך. אי אפשר לדעת מה יעשה לך, בסופו של דבר, טוב יותר. אבל אני יכול להגיד לך שאמנם את פגועה, ואמנם הוא הסתיר מידע מפנייך, אבל סביר שזה יותר מחרדה מהתגובה שלך, מאשר בגלל שהוא מתכנן לעשות איתה משהו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083