סקס, אקסית ושינויים - מה עושים?
רועי
נראה לי שהשתניתי בדיוק בזמן הלאנכון
⌄
אז ככה , אני פרפר מטורף חי את החיים המשוגעים והטובים יוצא,מבלה,סקס כמעט כל יומיים עם מישהי אחרת אני בן 22 דרך אגב.אז זהו...זה היה עד לפני שבועיים , ועכשיו אני די בתקופה של דכאון , אני קורא בנות כל כך טוב שאני יודע בדיוק מה הבעיות שלהן ואיפה הן מפריעות או יפריעו לי, אני כבר לא פרפר כי כבר אין לי כוח לזה (וגם כסף:)רציתי לחזור לאקסית המדהימה שלי אך ללא הצלחה (נישקתי משהי שהייתי איתה,זהו) והיא לא מוכנה לסלוח למרות שאני יודע שעשיתי טעות נוראית (אני מוכן לעשות הכל כדי לחזור)עכשיו אני לבד מותש מחיי הרווקות אין לי כוח להתחיל עם בנות ולא בא לי על אף אחתתאמת שנמאס לי מרוב הדברים השיגרתיים בחיים שלי... מה לעשות דוק??????????????????????????????????????????????
ד"ר אורן חסון
אל תבנה על שינוי כל כך מהר.
⌄
רועי יקר,
יש לך סקס כמעט כל יומיים עם מישהי אחרת. זה אומר שקצב השינויים אצלך די מטורף. יש לך גם אקסית מדהימה, מה שלא הפריע לך לעשות סקס כמעט כל יומיים עם מישהי אחרת (ואם משהו לא מסתדר לי, זה לא מתוך דברים שאני כתבתי). ואולי הסקס כל יומיים היה אחרי שהיא גילתה שנישקת מישהו ונפרדה ממך.חלפו שבועיים תמימים מאז הסקס האחרון. אתה בדכאון. אתה, שיודע כל כך טוב לקרוא בנות, לא ידעת להגן על האקס המדהימה שלך, ולדאוג לטובתה, ולהרגשה הטובה שלה. אני לא יודע מהם הדברים השיגרתיים שנמאס לך מהם. אולי סקס כל יומיים זה משהו שגרתי, ואולי חברה קבועה זה משהו שגרתי.תן לעצמך זמן לתת לדברים לשקוע, ולהחליט מה עדיף לך: ריגושים לרגע או קשר יציב וטוב. לא כל החלטה כזו מגיעה ברגע. היה סבלני, ואז גם ההחלטות שלך תהיינה נכונות יותר.אל תבנה על שינוי כל כך מהר. עברו רק שבועיים.