קלילות בזוגיות: איך למשוך מחזרים
ארבל
חיזורים
⌄
כתבתי לך בעבר.לפני מספר חודשים יצאתי מקשר ארוך ורציני, ונכנסתי למעגל הרווקות שמחפשות אהבה. ואני מגלה מחדש שאני נמשכת לבחורים טובי לב לכאורה ועדינים ....אבל בו בזמן "הורגים" אותי עם החוסר יוזמתיות שלהם, אני אפילו לא יודעת אם הטוב לב שלהם כבר אמיתי מרוב המשחקים שלהם וחוסר היוזמתיות שלהם. למשל...יש צורה התנהגות כזאת של להתחיל להתכתב דרך הודעות טלפוניות וזה כל כך מעצבן אותי עד כדי שהגעתי למצב שאפילו שאני מאוד מחבבת את הבחור אניכבר מעדיפה לא להגיב!אני חושבת...מה אתה לא יכול להרים טלפון?? ליזום פגישה?? בשביל מה כל המשחקים המעצבנים האלו?עד עכשיו הם הוציאו ממני את היוזמתיות שבי, את האסרטיביות, אז הפכתי את עצמי לפאסיבית , אתה יודע...כדי לגלות צדדים חדשים ולנסות בדרכים אחרות, אבל גם זה....יש כל כך הרבה חוקים וכללים ואני לא יודעת מתי זה לרדוף ומתי זה להיות בסדר..היתי רוצה להתקשר, היתי רוצה ליזום, אבל אני רואה שהם לא אוהבים את זה, הם אמנם פאסיבים אבל לגברים יש יצר חיזור, ואם אין אתגר, זה לא מספיק אטרקטיבי, זה לא מלהיב ....כניראה שאני לא מוציאה מהם את זה? איך זה יתכן ? מה לא בסדר?...דוברים מילים יפות ואינטליגנטים, וזה כאילו מפצה את עוגמת הנפש שהם גורמים לי אח"כ.האם אני אמורה להגיב ? האם אני אמורה להתקשר, האם אני אמורה ליזום את המפגש? האם אני אמורה להיות ביצ'ית? איך אפשר להיות אטרקטיבית יותר,יש את הבחורות האלו שלא צריכות לעשות כלום...אבל כולם רודפים אחריהן, וכולם מחזרים, הן מוציאות מכל גבר את הצד היוזם שבו...וקשה לי להבין מה בהן עושה את זה,אולי תוכל להסביר לי, אולי תוכל לעזור לי מעט,איך אצליח ליצור קשר נורמלי, לעבור את השלב המעצבן הזה של החיזורים, ולנוח...להנות מהחיזור, להנות מלהיות אישה נטו
ד"ר אורן חסון
חשיבותה של קלילות
⌄
ארבל יקרה,
מכיוון שאני לא מכיר אותך, מה שכתבת לא מספיק לי כדי לדעת מה מונע ממך ליצור את הקשר שאת מחפשת. מה שכתבת, והצורך שלך בחיזור, הם דברים אמיתיים, ואני מבין את התסכול שלך. אבל יכול להיות שאת צריכה ללמוד את עקרון הפלירט, שהוא המשחק של התמסרות חלקית, מתגרה ומתבדחת, אבל לא מתמסרת עד הסוף. קל יותר להשיג מחזרים אם את יודעת להיות קלילה יותר ולא רצינית מדי. זה לא אומר שבחורות רציניות אינן משיגות להן בני זוג, אבל הן עושות זאת אחרת, בתנאים אחרים, ואולי גם מעט פחות בקלות. ונדמה לי שזה גם בדיוק מה שחסר לך בגברים שאת פוגשת.