אובדן משיכה: מה עושים?
שואל
נגמרה המשיכה
⌄
בעיה בת כמה שנים,ואלה העובדות:אשתי-אדם מדהים, כמעט מכל הבחינות. אנחנו בני 36 ו 35 ונשואים 12 שנים, 2 ילדים.הבעיה שלי איתה היא ההכרה שהגעתי אליה כבר לפני כמה שנים שהיא פשוט "לא עושה לי את זה".אני לא נמשך אליה, ולדעתי זו הסיבה העיקרית או היחידה שבגללל בסוף אולי ניפרד.היה לנו משבר אדיר של שנים,אבל לא מצאנו את האומץ להפרד בגלל הריחוק שנוצר בינינו ובעיקר בגלל הילדים והמצב בחיים בתקופה ההיא.ניסיתי לעבוד על זה קשה מאוד, בכל דרך, אבל האמת המרה היא, שהיא פשוט לא מושכת אותי מינית, ובעצם לא מושכת אותי בכלל וזו עובדה שלא תשתנה.במהלך התקופה הייתי בקשר מיני ורגשי עם בחורה (אשה נשואה) וחויתי רגשות שבחיים לא הרגשתי עם אשתי.בתקופה זו שמתי לי מעין מחיצה בין חי הפרטיים לחייים בבית.ההתלבטות אם למצוא קשר דיסקרטי,ולשמור על שלמות המשפחה והחיים, (כבר היה לי קשר אחד כזה,מחוץ לנישואין).יש לציין שאשתי יקרה לי מאוד, (ואנא אל תהיה שיפוטי לגבי מעשיי) ויש לי אהבה והערכה אדירה אליה. הלוואי שהייתי נמשך אליה פיסית.מה עושים?.תודה
roni
נגמרה המשיכה
⌄
תשאל את עצמך אם אתה רוצה לצאת לגמריי מחיי נישואין או שאתה לא נמשך יותר לאשתך ורוצה מערכת יחסים אחרת שבה כן תהיה לך משיכה פיסית לאשה ?????קח בחשבון דבר אחד! גם האשה הבאה שתהיה לך אחרי כמה שנים לא תהיה לך משיכה פיסית כמו שתהיה לך בהתחלה וזה חוזר על עצמו ושוב שוב ושוב , אז אם אשתך יקרה לך מאד אולי יש דברים שניתן לשנות בינכם שכן ישפיע על הזוגיות ( אולי המראה החיצוני , אולי הזנחה חיצונית של שנים זה מה שגרם לאי המשכיה , חוסר חופש אינטימי ועוד.....) יש יועצים זוגיים לנושאים הללו אל תתמודד או יותר נכון על תיקח החלטה כל עוד לא ניסית הכל לפחות זה ... זה המינימום שאתה חייב לעצמך ולאשתך! וכמובן לילדים .מקווה שעזרתי ...רוני .
שואל
נגמרה המשיכה
⌄
רוני,הכל קיים. חסרה רק המשיכה. "רק המשיכה" הפיסית, וסקס הם הבסיס לדעתי לכל קשר של גבר ואשה, ועליו נבנה קשר רוחני, חברי ואינטימיות אמיתית כמו שמגיע לכל אחד מאיתנו בחיים.הבעיה שלי מאוד ספציפית וברורה. אני לא נוגע בה מספיק, ולא נותן לה מה שבאמת מגיע לה רק בגלל שהיה לי אומץ יום אחד להסתכל למציאות בפנים ולהבין שהייתי ילדון פזיז לפני המון שנים.הלוואי שזה היה אחרת. ואגב, לא מדובר בהזנחה, או שום דבר שכזה. אני הוא זה שפשוט בגיל 36 התחבר לעצמו ואמר לעצמו את האמת.תקוע...