קישור להודעה קודמת בפורום
מירב
מסתבר שהתחרט.... ויש לו סיבות 2
⌄
לא עבר זמן מה מאז עדכנת אותך בכך שבעלי חזר עם תובונות לגבי ילד .אך בשבוע שעבר, הוא שוב הסתייג, הוא לא רוצה כרגע ילדים, ז"א הוא כן רוצה להביא ילדים ועוד כמה... אבל אומר כי המצב הכלכלי ממש נוראי, וזה ממש חוסר אחריות מצידו להביא ילד לעולם שלא יוכל להעניק לו כל מה שהצטרך, השבוע אלו ימי הביוץ שלי, כבר חשבתי שנתחיל עם ההכנות,אבל הוא שוב מסתייג, רוצה לעזוב את הארץ לשנה ושם נביא ילד, אמרתי לו למה אני שוב צריכה"לאכול" גם אתז ה... ומי באמת מבטיח שזה מה שיהיה... הרי אמרתי לא, הגעת ל"כן" ושוב עכשיו כן, אבל לא עכשיו, רוצה עוד הרפתקנות רוצה לראות עוד עולם והכל יחד איתי, אמרתי לו , מה בסוף עם טיסה לחו"ל לא יצא לפועל, אז שוב נחכה ונראה מה קורה... אז בוא נתחיל עכישו להכנס להריון, ונטוס מקסימום עם בבטן, גם ככה כל ההריון עם הכניסה להריון ייקח לפחות שנה... אז למה לדחות גם את זה,הסברתי לו שאני ממש מרגישה תסכול וכל הזמן צריכה להתאים את עצמי לדרישות והרצונות שלואנו מעלים דוגמאות של חברים ומקרים שלנו, שיש להם ילדים אז מה , אז הם עשו שגיאה? הם עשו טעות?מה עלי לעשות???? אני רוצה ילדים!!!! לפחות ילד אחד קודם! מה??. זה כזה נורא לרצות ועוד אחד?!!!!אשמח לתגבותך,מירב
ד"ר אורן חסון
לחיצה ימנית על העכבר ליצירת קישור
⌄
מירב יקרה,
נראה לי שאת סומכת על כך שאני זוכר את מכתבך הקודם, ואני לא. אנא תני לי קישור (אפשר ליצור קישור בעזרת הקשה עם הכפתור הימני של העכבר על ההודעה, ופתיחה בחלון חדש - והעתקת הכתובת).
מירבב
לחיצה ימנית על העכבר ליצירת קישור
⌄
בוקר טוב,
לא עבר זמן מה מאז עדכנת אותך בכך שבעלי חזר עם תובונות לגבי ילד .
אך בשבוע שעבר, הוא שוב הסתייג, הוא לא רוצה כרגע ילדים, ז"א הוא כן רוצה להביא ילדים ועוד כמה... אבל אומר כי המצב הכלכלי ממש נוראי, וזה ממש חוסר אחריות מצידו להביא ילד לעולם שלא יוכל להעניק לו כל מה שהצטרך, השבוע אלו ימי הביוץ שלי, כבר חשבתי שנתחיל עם ההכנות,אבל הוא שוב מסתייג, רוצה לעזוב את הארץ לשנה ושם נביא ילד, אמרתי לו למה אני שוב צריכה"לאכול" גם אתז ה... ומי באמת מבטיח שזה מה שיהיה... הרי אמרתי לא, הגעת ל"כן" ושוב עכשיו כן, אבל לא עכשיו, רוצה עוד הרפתקנות רוצה לראות עוד עולם והכל יחד איתי, אמרתי לו , מה בסוף עם טיסה לחו"ל לא יצא לפועל, אז שוב נחכה ונראה מה קורה... אז בוא נתחיל עכישו להכנס להריון, ונטוס מקסימום עם בבטן, גם ככה כל ההריון עם הכניסה להריון ייקח לפחות שנה... אז למה לדחות גם את זה,
הסברתי לו שאני ממש מרגישה תסכול וכל הזמן צריכה להתאים את עצמי לדרישות והרצונות שלו
אנו מעלים דוגמאות של חברים ומקרים שלנו, שיש להם ילדים אז מה , אז הם עשו שגיאה? הם עשו טעות?
מה עלי לעשות???? אני רוצה ילדים!!!! לפחות ילד אחד קודם! מה??. זה כזה נורא לרצות ועוד אחד?!!!!
אשמח לתגבותך,
מירב
ד"ר אורן חסון
תשובות שכבר קיבלת?
⌄
מירבב יקרה,
אני לא חושב שבמסגרת הזו אני יכול לומר לך יותר ממה שאמרתי לך. יש ביניכם מאבק על העניין הזה. אני לא יודע מהם הפחדים שלו, אני גם לא יודע אם הוא לא מנסה "להעניש" אותך כדי להשיג משהו אחר. לכן גם לא אוכל לתת לך יותר מאשר לייעץ לכם ללכת ליעוץ זוגי. יש ביניכם קונפליקט מרכזי, וכנראה עוד דברים מתחת לפני השטח. שאלת אותי, ועניתי איך להציע את היעוץ הזוגי. מכיוון שלא ניסית לעשות זאת, הקושי ביניכם היה ונשאר.