פתרון לבעיות בזוגיות: קינאה ושיחות צד שלישי

תאריך פנייה: 04.10.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שגיא 46
אינטמיות באינטרנט - קינאה
04.10.2006 • 22:10

אני נשוי למעלה מעשר שנים ואב לשלושה ילדים.נצמא הרבה בבית ואשתי בעבודה עד שעות מאוחרות בערב .בשנה האחרונה הרבתה אישתי לגלוש ברשת ויצרה קשר עם מספר גברים במסנג'רבקשתי ממנה שתפסיק משום שלדעתי זה מפריעה לזוגיות שלנו. למרות פניותיי החוזרות היא המשיכה בשלה וואני הרגשתי נבגד וקנאיהיא התעקשה שהיא רק משוחחת שיחות "תמימות". לאחרונה מצאתי מסר בטלפון שלה מגבר שכתב שהוא רוצה לנשק ולחבק אותה.כשפנתי אליה הבטיחה להפסיק עם הכל.ובאמת בזמן האחרון לפחות שאני בבית היא לא במסנג'ר.למרות שהפסיקה אני עדיין חושב פעמים רבות על הנושא באופן אובסיסיבי ולא לא יכול להשתחרר מהחשד שהיא אולי ממשיכה בשעות שאני נמצא.ביכולתי לחדור עמוק יותר לפרטיות שלה אבל בינתיים איני רוצה לעשות צעד זה.איך יוצאים מתסבוכת זו.

ד"ר אורן חסון
הקרבה תעלים את הכל
08.10.2006 • 19:09

שגיא יקר,
הבעיה שלכם הוא ששניכם נכנסתם למשהו שקשה לצאת ממנו. היא, לריגושים הקשורים בשיחות עם בני המין השני, ואתה לרגש הקינאה. איכשהו, בהתנהגות שלה, היא לא הצליחה לשכנע אותך שהיא באמת לא מעוניינת להמשיך ולנהל שיחות כאלה. אולי משום שהיא לא משוכנעת בעצמה, ואולי משום שהיא לא רוצה להראות שהיא נכנעת לתכתיבים, ואולי משום שלך קשה מדי להשתחרר מהקינאה, ואולי שילוב של הכל ביחד. כך או כך, כנראה שמשהו בחיבור בינך לבין אשתך נותק, והתרחקתם זה מזו. הקירבה הזו, אם תצליחו ליצור אותה, תתקן את הכל: גם תעלים את הצורך שלה בשיחות מן הסוג הזה, וגם תעלים את הקינאה שלך. אם קשה לכם לבד, בקשו סיוע מקצועי (יעוץ זוגי).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083