קינאה בזוגיות: מה עושים?

תאריך פנייה: 14.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלמונית
האם קנאה?
14.09.2006 • 14:02

שלום
אני נשואה 10 שנים בעבודה של בעלי קלטו בנות בנות 21 לעבודה ובעלי יוצר קשר עם כמה מהבנות והם מספרות לו את החיים שלהם מה שעברו ועוד בעניי זה לא מוצא חן (הוא מספר לי לפעמים על מה הם מדברים) הוא נתן להם את הכתובת דואר שלנו ועכשו הם שולחות כל מיני אימלים ( של בדיחות ) אני לא יודעת אם להגיב או להתעלם ? האם זו קנאה? האם לא להגיב ?

ד"ר אורן חסון
בודאי קינאה, אלא מה?
16.09.2006 • 12:05

אלמונית יקרה,
קינאה היא לפעמים דבר מוצדק. אבל נראה לי שבמקרה שלך את רואה אתצל ההרים כהרים. הוא לא מסתיר ממך דבר, אלא נתן להן את כתובת הדואר האלקטרוניתהמשותפתשלכם. לגבי אי-מיילים – הדבר נהוג כל כך, ואנשים נוטים לשלוח תכתובות כאלה, בין אם הן בוטות ומיניות ובין אם הן מבדחות, ובין אם הן חסרות טעם, לכל רשימת התכתובות שלהם. עלי אישית זה מקשה, ואני מבקש אישית מהשולחים אלי לחדול מכך, כי אין לי זמן להתעסק עם זה, וכי זה תופס זכרון חינם בתיבת הדואר שלי. אבל אני בודאי לא מנסה לייחס לכל מכתב כזה חשיבות יתר. זה מה שאנשים עושים עם דואר "זבל". שולחים אותו זה לזה. אין בזה שום מסר, ואין בזה שום כוונה.מה שמפריע לך יותר מכל, אולי, הוא האופציות שיש לו ליצירת הזדמנויות לקשר, לא קשרים לא ראויים שהוא באמת יצר. וכאן יש צורך באיזון בין החרדות שלך מחד, שאומרות – שום קשר (!), לבין הפתיחות שלו, שיש בני זוג שמגזימים בה מעבר למה שמקובל, ולכן גם יכולים להטעות את אלו שאיתם הם בקשר. תצטרכו למצוא איזה שהוא קו ביניים, שלאחריו, תצטרכילהחליטשאת מדחיקה את כל העניין, ועוברת על זה לסדר היום. לך יהיה קל יותר, הוא יכעס עליך פחות וייחס לכל העניין פחות חשיבות, וכתוצאה מכך, את תהיי גם בטוחה יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083