קינאה באשה הטריה של האח
שירה
שלום רב..
⌄
אחי עומד להתחתן בקרוב.אני בת 27, רווקה, ללא חבר כרגע.כבר תקופה ממושכת שאני מאוד מקנאה בכלה לעתיד. מאז הפעם הראשונה שראיתי אותה ועד היום אני מקנאה במראה שלה. (יש לציין שהבחורה השתתפה בתחרות דגמניות בעבר ומכאן ניתן להבין שיש לה גוף שאין להרבה נשות ישראל :-)האם הדבר טבעי? האם זה מקרה שמצריך מס' שיחות עם פסיכולוג?יש לציין שאני מאוד מנסה להתחבר אליה, לצחוק איתה. אבל כל הזמן אני בתחושה של קנאה והרגשה מלאכותית כמו גם מחשבות של מה היא חושבת עלי, איך "יושבים " עליה הג'נסים ומה היא חושבת על "ג'ינסים" עלי וכו...יש לציין שאני יודעת שאין לי במה לקנא. בטח נשמע שאני שמנה מכוערת :-) אך ההיפך הוא הנכון! בסה"כ אני בחורה מוצלחת, לא דוגמנית אבל נאה, עובדת, לומדת אבל תחושת הקנאה לא עוזבת אותי.האם יש טכניקה להיפטר מזה כי זה מציק לי כמעט כל יום, במיוחד שאני יודעת שאני עומדת לראות אותה?מה גם, שאני גם קצת מקנאה שהם מתחתנים ואני לא (שהדבר נראה לי בכלל לא בסדר כי זה אחי בסה"כ...) . אני מרגישה "לבד" בעיקר בארוחת יום שישי בהן השיחות הן סביב החתונה....יש לציין שבכל נושאים אלו עירבתי את אימי.אודה לך אם תוכלי לעזור לי בעניין
ד"ר אורן חסון
קינאה באשה הטריה של האח
⌄
שירה יקרה,
באוגוסט האחרון עניתי לשאלה מאד דומה (והנה, את לא לבד בתחושה הזו). אנא ראי כאן את הקישור לשאלה, ולתשובה שלי שניתנה להמשך השאלה מיד אחר-כך.http://www.starmed.co.il/Forum/?ForumID=93&MsgID=665665