קונפליקטים בזוגיות: זיהוי ופתרון

תאריך פנייה: 08.06.2005 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
ד"ר אורן חסון
לילי: משחקים
08.06.2005 • 02:27

לילי יקרה,
המשחקים שלו איתם הם משחקים, אבל הם לא משחקי אהבה אלא משחקי כוח ושליטה. אולי אפילו יותר מזה, כי יכול להיות שהם בעצם משחקי השפלה. ואם תאבדי שליטה בעקבותיהם, הוא עוד יצטייר כרגוע והשקט, ואת כהיסטרית שאינה יודעת לשלוט בעצמה. במשחקים שביניכם לא ברור לי הקונפליקט, ולכן גם לא ברור לי מדוע הוא מרגיש צורך להשפיל אותך בעיני עצמך. נסי לבחון עם עצמך היכן אתם חלוקים באופן עקרוני, ומהן הסיבות לכעסים ולתסכול שלו. ואם זה לא יועיל לך להבין מה קורה, והדבר חשוב לך, קחי אותו ליעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
לילי
08.06.2005 • 22:29

.א. תודה על תגובתךב. אין סיכוי שהוא יבוא איתי ליעוץ ....הקונפלקטים ביינו זה בדרך כלל הוא טוען שאני יותר מדי מחפשת אותו או מתקשרתוכסף כמובן שאני מתקשרת זה בדרך כלל תביא , תקנה וכדומה... (לא תמיד)וזה לא נכון אני עובדת בבקרים ובעלי בערבים אנכנו בקושי מתראים בבקר אין הרבה זמןאז נפגשים לארוחת ערב מאוחרת וטלויזה וכאלה הוא בקושי איתי...בבוקר שהוא לא עובד אני לא מטרידה אותו בכלל.... רק בערב יש לי זמן...ולפעמים הוא חושב שאני חושדת איפה הוא או מתי הוא יגיע הוא קורא לי אופססבית..אז מה להפסיק להתקשר בכלל תודה ליליו....

לילי
09.06.2005 • 23:18

מחכה לתגובתך תודה.

ד"ר אורן חסון
זיהוי קונפליקטים
11.06.2005 • 02:44

לילי יקרה,
קונפליקטים מרכזיים ביניכם הם לא ויכוחים על אובססיביות שלך, או שהוא אומר שאת מחפשת אותו, או קניות או שאין לכם זמן להפגש. אני מדבר על מקומות שבהם הצרכים שלו והצרכים שלך אינם תואמים. דווקא משום שקשה לך לזהות אותם נכון, ברור שכדי לפתור אותם צריך סיוע מקצועי. אם את לא יכולה להביא אותו לשם, עדיין סיוע אישי לך יכול לסייע לשניכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083