החלטות חשובות לקראת נישואים

תאריך פנייה: 08.06.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אורלי
ייעוץ זוגי
08.06.2005 • 10:16

ד"ר אורן חסון שלוב רב,שמי אורלי ויש לי בעיה של חוסר החלטיות לגבי החלטות חשובות בחיים הן מבחינת זוגיות והן מבחינת משפחה והורים.יש לי בן זוג לחיים - (אנו עומדים להתחתן) אני אוהבת אותו מאוד והוא אותי , אבל מצד שני אני אוהבת מאוד את משפחתי - שמנסים "לפקוח" לי את העיניים שלא אפול, מנסים בעצם להגן עליי מכל מיני דברים אשר יכולים לקרות בעתיד כמו : לחזור הבייתה חס וחלילה גרושה עם ילד , ויכוחים אין סופיים וכו'- מאחר וכבר נפלתי בעבר ואני רוצה להקשיב להם אבל הם מאוד מבלבלים אותי וכתוצאה מכך אין לי החלטה לגבי דברים חשובים , אני מחפשת מישהו שיוכל לתת לי את הכלים הנכונים להתמודד במצבים כאלה ואחרים - אני מבקשת עזרה עכשיו!

ד"ר אורן חסון
יעוץ וקבלת החלטות לקראת נישואים
08.06.2005 • 14:00

אורלי יקרה,
ההחלטות החשובות האלו צריכות להיות החלטות שלך. המשפחה שלך שוגה בכך שהיא מבקרת ושופטת אותך, ובכך מרחיקה אותך במקום לקרב. לכן, במערכת הלחצים הזו, הבקרה שיש לך על השיפוט שלך, ועל מערכת קבלת ההחלטות שלך, קשה לך עוד יותר.את לא הראשונה, וגם לא האחרונה שמגיעה אלי בשלב כזה של קבלת החלטות. את מוזמנת ליצור קשר איתי, או עם כל פסיכולוג אחר שיידע, ללא משוא פנים, איך לסייע לך להגיע להחלטה שתהיי שלמה איתה. ואם את מגיעה ליועץ או למטפל אחר (כלומר, לא אלי), שאלי אותו מראש אם שיטת העבודה שלו היא כזו שתוכל לכוון אותך לחשיבה עצמאית, לעזור לך לשקף את התחושות שלך, לסייע לך להגיע לתהליך של קבלת החלטות בתנאים של חוסר ודאות, ולא רק להקשיב. וכל זה, גם אם לא בקצב של מהיום להיום, הרי בכל זאת בתחום זמן סביר.אמנם אף אחד לא יתחייב, ובצדק, על מספר פגישות, אבל התהליך הראשוני לפחות, של קבלת החלטות, צריך להעשות בזמן סביר שיהיה תואם ללוח הזמנים המעיק עלייך, אחרת אינו משרת אותך כראוי במצבך הנוכחי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אורלי
יעוץ וקבלת החלטות לקראת נישואים
12.06.2005 • 15:20

תודה רבה עבור הייעוץ. אשמח ליצור איתך קשר טלפוני להתייעצות מעמיקה יותר.בברכת חג שמח. אורלי.