קונפליקט עם גיסתך: מה לעשות?

תאריך פנייה: 14.12.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
פרידה שלא רוצים הזוג
תודה על התשובה
14.12.2005 • 10:44

עכשיו אני אסביר יותר את עצמי , ההורים אמרו אם הוא רוצה אותי הוא יכול לרצות ויעבור אצלי ולא יכירו בו יותר אף פעם, ואצלנו אם ההורים של שני הבן זוג לא מעורבים אי אפשר להמשיך , אני פשוט מלאה והיא נורא מסתכלת על מראה חיצוני יותר מדי , ואנחנו לא נפרדנו סופית ,כי פשוט אנחנו אוהבים מאד , והוא כל יום חוזר לדבר איתה על הנושא וכל יום ממציא לו משהו אחר , חדש התחילה להכניס לו לראש שאם יעבור כמה שנים ואני אשאר מלאה או שאשמין יותר האהבה תעלם והוא יתחיל לחפש בנות יותר יפות ממני ,ועכשיו התחיל להכנס לי פחד גדול ללב, קשה לי להאמין שאמא תתחיל לדבר דברים כאלה אני נכון מלאה אבל במראה חיצוני אנא נאה ויפה מאד וסקסית, אגב המעמד שלי בחברה יותר גבוהה משלווהאמת אצלי מעמד לא מדבר אלי כל כך אני מסתכלת על פנמיות של הבן זוגועוד משהו חבר שלי האופי שלו חלש, הוא מפחד להתמודדואני בדיוק ההפך , אני מפחדת להציע לו הצעות שלא ירגיש שאני לא מחבבת את ההורים שלו , בסה"כ בסוף זה הורים שלו למרות כל הבעיות

ד"ר אורן חסון
לנצח ברכות
17.12.2005 • 01:52

כותבת יקרה,
נדמה לי שכבר כתבתי לך את זה בתגובתי הקודמת. אכתוב שוב: יש לה כנראה בעיה נוספת איתך, ואולי עם הבן שלה, ולא רק זה שאת מלאה וגרה רחוק. אני חושד שאולי אלו רק התרוצים. תשאלי היטב את החבר שלך מה עוד הוא חושב שעלול להפריע לה, כי לדברים כאלה יש נטייה להפלט תוך כדי ויכוח, גם אם הם מוצנעים. כך שאולי היא כן אמרה לו משהו נוסף.את כותבת לי שאמא שלו אומרת לו דברים שונים נגדך, ובאותה מידה גם כותבת שקשה לך להאמין שאמא תתחיל לדבר דברים כאלה. את מנומסת מדי. אני יודע שאת כן יודעת שהיא אומרת את זה, אבל אולי הגיע הזמן שתגידי את זה בקול רם? והחבר שלך, הוא בודאי כבר ממילא מנחש שאם זה מה שאמא שלו אומרת עליך, את בודאי לא מחבבת אותה במיוחד. אני מבין את הרצון שלך שלא להכנס בינו לבין הוריו, ושאת רוצה את טובתו. זה מאד יפה, ומעיד הרבה על החינוך שלך. אבל לא תמיד מצליחים להשיג את מה שרוצים בעזרת נימוס. לפעמים צריך לדעת להלחם על מה שרוצים. ולהלחם אפשר בכמה אופנים. נסי קודם את הדרך הרכה: להיות חברה שלה. תדאגי לבקר בזמן ארוחות, למשל, ותעשי הכל על-מנת לעזור לה: להכין, להגיש, לפנות ולנקות. שתרגיש שיש לה שותפה, ולא יריבה. אולי זה יעבוד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
פרידה שלא רוצים הזוג
לנצח ברכות
19.12.2005 • 11:51

האמת ניסיתי להיות חברה שלה כמה פעמים, אבל דרך הטלפון כי ביקורים קשה לעשות אצלהם, זה לא רצוי במיוחד אצלנו, שניסיתי לדבר איתה בטלפון שמתי לב שהיא תוקפנית מדי ומנסה לסיים את השיחה כמה שיותר מהר, היא לא שואלת אותי בכלל כלום ושאני שואלת היא עונה בגדר השאלה בלבד ולא מוסיפה כלום, מה אני אעשה איתה , ועכשיו בכלל הגרוע מכל שכולםםםם בבית נגדו אף אחד כבר לא רוצה את הקשר הזה , כנראה זה עושה הרבה רעש בבית וכבר מפריע לכולם, ד"ר אורן אני כבר מיואשת נשבעת לך שאני מנסה לסיים את הקשר אבל לא יכולה והוא גם לא מסוגל לסיים קשר , אני לא יודעת מה לעשות איתה לא יודעת.