בגידה: מה נחשב כבגידה?

תאריך פנייה: 14.12.2005 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
גל
אוהבת אך מודאגת....
14.12.2005 • 11:58

שלום
ד"רבעלי ואני בשנות ה- 30 לחיינו ונשואים זמן קצר.אנחנו מאוד אוהבים זה את זו ויש בינינו קרבה רבה ואנטימיות נהדרת.לאחרונה גיליתי שבעלי משוטט באינטרנט באתרי סקס בתדירות מאד גבוהה- מה שיותר מטריד אותי- באופן מיקרי לחלוטין גיליתי שהוא גם משוטט בצ'טים ובלוגים למניהם בהם יש לו "חברות" שאתן הוא משוחח בקביעות.אני יודעת שהוא מאד אוהב אותי וזה מטריד אותי מאד ומפריע לי ברמה הריגשית והנפשית.אני חושבת שקיום מפגשים וירטואלים זה כמו בגידה (למרות שאין מגע פיסי.....) ולכן אני לוקחת את זה כל כך קשה.(בעלי יחלוק על דעתי זו...)האם אני מגזימה בתגובתי?מה עלי לעשות וכיצד אוכל לדעת אם הו באמת בוגד בי?

ל.
אוהבת אך מודאגת....
14.12.2005 • 17:45

אני לא חושבת שיש תשובות לשאלות שלך גבר שרוצה לבגוד יבגוד גם הוא מאוד אוהב את אשתולמה שלא תנסי לדבר איתו ולהגיד לו שזה מפריע לך תראי מה תהיה תשובתו

כוכבית
אוהבת אך מודאגת....
15.12.2005 • 14:13

רוצה להוסיף, שגם אצלי זה ככה. הוא גולש באתרי סקס וצופה בסרטים פורנוגרפיים. אני לא יודעת למה זה מפריע לי. ומצחיק לומר שאני חשה קנאה גדולה אפילו.

ל.
אוהבת אך מודאגת....
17.12.2005 • 14:52

אני חושבת שיש מקום לקנאה...

ד"ר אורן חסון
אתרי סקס פלוס
18.12.2005 • 18:38

גל יקרה,
אנא קראי את תגובתי לשאלה דומה, בקישור המצורף.http://www.starmed.co.il/Forum/?ForumID=93&MsgID=825419על השאלה מה לעשות כדילדעתאם הוא בוגד בך, אני מעדיף לא לענות. זו שאלה שמצד אחד כרוכים בה אמצעי בילוש, ואיני רוצה לעסוק בזה, ומהצד השני, זו בכלל שאלה של הגדרה. יש מי שיגדיר הצצה לעבר בן המין השני כבגידה, יש מי שיגדיר שיחות אנונימיות כבגידה (ויש מי שלא), ויש מי שיגדיר סקס בהתכתבות כבגידה (ויש מי שלא), ויש מי שיגדיר שיחות ארוטיות כבגידה (ויש מי שלא), ויש מי שיגדיר התאהבות כבגידה (ויש מי שלא), יש מי שיגדיר התאהבות נטו כבגידה (ויש מי שלא), יש מי שיגדיר נשיקה כבגידה (ויש מי שלא), יש מי שיגדיר מין אוראלי כבגידה (ויש מי שלא), ואולי הדבר היחיד שעליו מסכימים כולם הוא שסקס מלא עם פרטנר/ית אחר/ת נחשב כבגידה. כל יתר ההגדרות נקבעות לא פעם לפי הנוחות ולפי המתירנות. כשזה מפריע לך, זה מפריע לך, וההגדרה ממש לא משנה. כשאת חוששת להמשך קיום הזוגיות שלך, ההגדרה גם כן לא משנה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083