קונפליקט מיני: פתרונות אפשריים

תאריך פנייה: 02.05.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אורטל
נמאס לי ...
02.05.2006 • 17:56

אני נשואה 5 שנים ואם לשתיי בנות ועכשיו בהריון אולי אחרים יקנאו אבל נמאס לי מסקס אני ובעלי מאוד אוהבים ומקימים יחסים כול יום ולפעמים פעמיים ביום ולי קצת נמאס אפשר לומר שהוא קצת הרבה ("חרמן") כול תנוחה שאני עושה הוא מתחמם אני כבר לא יודעת איך ללכת בבית אני מוציאה סיר והוא מוציא משהו אחר אני לא מחסירה ממנו כלום אנו עושים הכול במיטה אבל לא נמאס לו אני עייפה ותשושה אני רוצה חופש ולו זה ממש קשה הוא לא מסוגל להיות בבית ולשבת לידי בלי ליגוע ובסוף לסיים את זה בסקס דיברנו על הנושא הזה לדבריו זה מאוד קשה הוא לא מסתכל על נשים אחרות ואחרי יום קשה הוא רוצה להיתענג ולפרוק לחץ אין לי כוח לזה כבר האם יש משהו שמפחית קצת את החשק בגבר אנו זוג בני 23ו24 צעירים ויש לנו עוד המון שנים של סקס ואני לא רוצה לבלות כול יום בלהיסתכל בתיקרה בבקשה תגידו לי אים יש משהו להורדת החשק לגבר...

14
נמאס לי ...
03.05.2006 • 04:25

אולי זה לא יהיה לך נחמד אבל פשוט מאד תני לו לאונן לבד או לידיך או אפילו בעזרת מבלי שהוא יחדור אליך.מנסיון אישי זה מאד עוזר

ד"ר אורן חסון
עודף סקס
04.05.2006 • 00:22

אורטל יקרה,
הוא רוצה הרבה, את רוצה, אבל פחות, ואז נוצר קונפליקט על הזמנים שבהם הוא רוצה ואת לא. כפי שענתה לך 14, יש פתרונות אחרים. אבל הדבר העיקרי שבן זוגך צריך ללמוד הוא להתחשב בצרכים וברצונות שלך, ולא לכפות עליך את שלו, בכל פעם שנוצר ביניכם קונפליקט. אינטימיות היא משהו שיש לבנות בשניים, ולמען העונג של שניים, ולא כדי לפרוק. הקושי הוא שבן זוגך יראה בזה הרעת תנאים, וכאן אולי כדאי להגיע ליעוץ זוגי או מיני אם לא תצליחו להגיע לפתרון בכוחות עצמכם. כי ברור לי שאת הופכת להיות ליותר עויינת, ויותר נמנעת גם ממגע, שמא זה יוליך לסקס. אם זה ימשיך כך, מישהו מכם יתפרק במוקדם או במאוחר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083