התפשרות בקשר: מה לעשות?

תאריך פנייה: 02.05.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
הדס
להתפשר
02.05.2006 • 15:22

אני בת 24 ,בחורה נאה שדי יודעת מה רוצה מעצמה ומהגבר שלה. אוהבת שהגבר מחזר , ביטחון עצמי, רומנטיקן ולא מפחד להראות מה שהוא מרגיש. אני לא מצפה שהגבר שלי יהיה יפה תואר ,אך מספיק שאמשך אליו. אין הרבה גברים שיש להם את השילוב של להיות גבר והגבר שאני נמשכת אליו. אם הכרתי מישהו מקסים אך הוא די משדר חוסר ביטחון ,שולט בעצמו לפני שעושה או אומר משהו כדי לא להראות לי כי הוא מתלהב מדי, האם עלי להתפשר ולקבל אותו כפי שהוא, כי די מפריע לי שהוא לא מחזר?

ד"ר אורן חסון
להתפשר? כן, אם את יכולה.
04.05.2006 • 00:14

הדס יקרה,
את בתחילת קשר. סמכי על האינטואיציה שלך. תפסיקי לסמוך עליה רק אם היא הכזיבה אותך שוב ושוב. בינתיים אני חושב שזה לא המצב. ולכן,אם את יכולה להתפשר, תתפשרי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
הדס
להתפשר? כן, אם את יכולה.
04.05.2006 • 12:11

תודה על תגובתך. מפריע לי שאני מרגישה שדי יורד לי מבחור שלא מתנהג כמו ג'נטלמן, הוא לא יודע להציע את המעיל שלו שקר לי ,לאכול כשאני רעבה, לבלות כשבא לי. הכל טוב ויפה אצלו למעט הגבריות שלו עם נשים, הוא די מרוכז בעצמו ואני יודעת שזה לא מעיד על רגשות אצלו. אני יודעת שאני השתנתי ופעם לא הייתי החברה האידאלית שיודעת לפנק ומחוברת לרגשות שלה אך הפסקתי כי פחדתי שאאבד את אלה שאני אוהבת. אתה חושב שאם הוא לא השתנה, אאלץ להגיע להחלטה אם להישאר איתו? הדבר האחרון שארצה זה להיות עם מישהו שלא יסב לי אושר.