אמצעים דרסטיים - מה לעשות?

תאריך פנייה: 17.05.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דורין
התייעצות
17.05.2011 • 18:25

ד"ר שלום ,אני בת 31 , היה לי חבר ממנו נפרדתי לפני 3 שנים (היינו 4.5 שנים ביחד)אין לי שום עניין בבחור , אין ולא היתה שוב מחשבה לחזור וכל שאני רוצה הוא שיצא כבר מחיי . אני אומרת את זה כי האובססיה שלו היא לא נורמלית והבחור לא מניח לי . מדי פעם יש הפסקות ואז גל הטלפונים וההודעות שוב מציף אותי וזה שאני לא עונה לא מיאש אותו בשום צורה . הנסיון להיפטר ממנו זו לא השאלה . השאלה היא האם לספר את זה לבחור איתו אני נמצאת . מטבע הדברים השאלה הזו עלתה מבחינתי יותר מפעם . אבל אני לא יודעת מה הדבר הנכון לעשות . אני לא רוצה שבן הזוג החדש שלי יסתכל על זה בצורה לא נכונה או שיתעצבן מזה באיזשהי צורה . ואם יבקש לדבר איתו מה אני אמורה להגיד? אני מפחדת שהאקס שמסוגל להכללללל יגיד דברים שהם תת רמה בלשון המעטה . אשמח מאד לקבל עצה ,בתודה מראש...

ד"ר אורן חסון
אמצעים דרסטיים
17.05.2011 • 22:29

דורין יקרה,
מן הסתם, ככל שתהיי יותר זמן עם החבר הנוכחי שלך, כך יגדל הסיכוי שהוא יגלה זאת בעצמו. ולכן, עדיף לומר, והשאלה היא רק מתי. אז חשבי על הזמן הראוי והנכון, גם לפי מידת הסיכון, וגם לפי עוצמת הקשר.בנוסף, אני חושב ש"הנסיון להיפטר ממנו" הוא כן השאלה. כי אם החבר שלך יראה שאת עושה נסיונות אמיתיים להיפטר ממנו (ובכלל זה תלונה במשטרה), כל השאלה ששאלת תהפוך לכמעט מיותרת, כי יהיה לו קל יותר להאמין לך שאת לא מעוניינת באקס שלך. בלי זה, הוא עלול להיות לא בטוח, כי הוא לא יבין למה את לא נוקטת באמצעים דרסטיים יותר אם זה באמת מפריע לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083