ציפיות גבוהות בקשר מרחוק
אורלי
אהבה בשלט רחוק!
⌄
שלום
ד"ר חסוןלפני חודש הכרת את אהבת חיי דרך האינטרנט זה בן אדם מאוד מיוחד האהבה בינינו פרחה בשניות כל חיי לא אהבתי ככה!אבל יש לנו בעיה קטנה שמאוד מפריע לבן זוגי וזהו המרחק,אני גרה בדרום והוא במרכז אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי איך עלי לפתור את הבעיה הזאת איך אני אוכל להסביר לו שאנחנו כן יכולים להמשיך את הקשר למרות המרחק הזה!אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי כי אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות אבל מה שבטוח אני לא רוצה לוותר על הקשר היפה הזה!תודה רבה!אורלי
ד"ר אורן חסון
כנראה שהוא לא רוצה אהבה בשלט רחוק
⌄
אורלי יקרה,
מצאת לפני חודש גבר, והציפיות שלך עלו לשחקים. אני לא רוצה לכבות את האופטימיות שלך, ובכל זאת אני בוחר לומר שהציפיות שלך עלו לשחקים ולא האהבה.לצערי, אין לי דרך לקצר את המרחק שביניכם. אני גם לא יכול לומר לו לרצות לאהוב אותך יותר למרות המרחק. ייתכן שהוא מטבעו אופטימי פחות ממך, וייתכן שהוא פחות מאוהב ממך. אבל אם הוא מוכן לוותר על הקשר בגלל המרחק, אז אולי כדאי שתבחני על מה את לא מוכנה לוותר למען הקשר הזה. למשל, האם את מוכנה להתקרב אליו?לא הייתי ממליץ לך לוותר על כל מה שיש לך בדרום (ואין לי מושג על מה, כי אולי אין לך שם כלום), כמו משפחה, עבודה, לימודים וכן הלאה, רק בשביל קשר של חודש. אבל אי אפשר להחזיק מקל כל כך ארוך בשני הקצוות גם יחד.
אורלי
כנראה שהוא לא רוצה אהבה בשלט רחוק
⌄
ד"ר אורן חסון שלום!לגביי תשובתך יש לי הרבה בדרום משפחה עבודה חברים והכל...הדבר היחיד שחסר לי כאן זאת האהבה שלי! זה קצת בעיה כרגע!!אני מקווה שהדברים הסתדרו מטבעם וניתן לזמן לעשות את שלו!תודה רבה על תשובתך ושבוע טוב.