צורך מיני וקשר זוגי: איך לאזן

תאריך פנייה: 17.07.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שני
לא יודעת מה לעשות יותר...
17.07.2010 • 03:29

שלום ,
אני בת 19 ויש לי בעיה נורא קשה.כל פעם שאני מתחילה קשר עם גבר אני מרגישה צורך להתחיל בסקס על הדייט הראשון.זה פשוט משתלט עליי וההורמונים שלי משתוללים ואני ככה משאני קטנה .אני אוהבת סקס בצורה חולנית . אני לא יודעת מה לעשות ,יש לי את הבעיה הזאת שאני אוהבת את הסקס ממש ממש חייתי,אני אוהבת שמזלזלים בי ומדברים אליי מלוכלך במיטה , ורק זה גורם לי להגיע לאורגזמה.וזה מה שמפריע לגברים.לא מזמן היה לי חבר תקופה דיי ארוכה והוא ממש ממש אהב אותי בטירוף,שמר עליי עשה הכל בשבילי.ואני התחלתי איתו ישר את כל העיניין עם הסקס ודיברתי מלוכלך והכל והוא סבל את הכל בגלל שהוא אהב אותי ולא יכל בלעדיי,ואז שהוא נפרד ממני בצורה מפתיע הוא התוודה בפניי שהוא לא יכול לסבול את זה יותר ושלאט לאט הוא מרגיש זלזול כלפיי ושהאהבה שלו אליי נכבית לאט לאט.ובגלל זה בסוף הוא עזב אותי.אני מרגישה שמצד אחד אני רוצה גבר שיאהב אותי וישמור עלי ויכבד אותי כי אני רוצה להרגיש נאהבת ולחוות אהבה אמיתית , ומצד שני יש את הצד הזה שאני רוצה שיזלזלו בי במיטה וזה כל מה שהורס.אני יותר מידי רוצה סקס באופן חולני וזה מבהיל מאוד את הגברים,במיוחד שמישהו רציני אליי ומפתח אליי דברים.אני עכשיו הכרתי מישהו,ואני רוצה להתחיל הכל אחרת כי הוא ממש מוצא חן בעיניי , ואני לא רוצה להתחיל עם כל העיניין של הסקס אני רוצה פשוט שהוא יחכה,ולהיות שונה איתו מהאחרים ואני פשוט מפחדת שזה ישלוט בי ויהרוס הכל,אני רוצה להיראות כמו בחורה טובה,להראות את הצד הטוב שבי,שכן רוצה כבוד ואהבה.אני לא יודעת כבר מה לעשות עם ההרגשה הזאת זה הורג אותי מבפנים אני הורסת כל קשר שאני מתחילה.אני כבר מיואשת.תייעצו לי בבקשה.

ד"ר אורן חסון
לעשות פחות...
18.07.2010 • 16:40

שני יקרה,
יכול להיות שבעבר היה לך קשה להתגבר על הצורך הזה שלך, כי התשוקה שלך והצורך המיני היו חזקים מהצורך שלך בבן זוג ובקשר. אני לא לגמרי בטוח אם זה צורך מיני, או שזה צורך שלך לשלוט בבן הזוג שלך ובמה שקורה לכם באותו רגע, בעזרת המיניות שלך, כי את היא זו שמובילה את העשייה וקובעת את הקצב. אלא שעכשיו התבגרת, ואת מרגישה שסיפוק מיידי של הצורך הזה שלך עלול להתנגש בקשר הזוגי עם בן זוג עתידי. נסי לקחת את זה צעד קדימה, ולשנן זאת לעצמך בכל פעם לפני שאת פוגשת אותו, ולהחליט מראש מה הקצב שאיתו את רוצה להתקדם, כדי לקבל את הכבוד והאהבה שאת צריכה.ואם את מרגישה שאת הולכת לעצמך לאיבוד בתוך הצורך הזה בסיפוק מיידי (בין אם הסיפוק הוא של צורך מיני, או חברתי, או בשליטה בכאן ובעכשיו שלכם), ולא מצליחה לדחות אותו בשל צורך חשוב יותר ומתמשך יותר, אולי כדאי שתלכי ליעוץ פרטני כדי ללמוד לעשות זאת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שני
לעשות פחות...
19.07.2010 • 03:25

בטעות הגבתי למעלה ולא פה..אני חושבת שלא משנה כמה זמן הגבר יחכה ולא משנה כמה זמן יעבור עד שנקיים יחסים , תמיד ההרגשה המגעילה הזאת שאני מרגישה שאני שוכבת עם גבר תצוץ... אני פשוט מרגישה שבא לי שיזלזלו בי,שיתייחסו אליי מגעיל וממש כמו זבל..וכל הזמן שאני אחרי סקס אני מרגישה חרא עם עצמי כי אני לא באמת מרגישה ככה אלא רק בסקס..אני פשוט לא יכולה לחבר בין סקס לאהבה אלו שני דברים נורא שונים אצלי.. שאני שוכבת עם מישהו שאני אוהבת אני לא נהינת כי אני לא רוצה שהוא יזלזל בי כמו שאני רוצה עם כל אחד שאני שוכבת איתו ... וזה הורג אותי ... אני מרגישה מגעיל אני לא רוצה להרגיש יותר ככה נמאס לי . אני יודעת שאני שווה הרבה יותר מסתם סקס מזדמן . אני רוצה יותר . אבל פשוט לא מסוגלת להחזיק קשר בגלל הדברים האלה ... זה הורס הכל ....ואני כן רוצה אהבה ואני כן רוצה גבר שיכבד אותי אבל הגבר לא יוכל לכבד אותי אם אני לא מכבדת את עצמי .אני כבר לא יודעת מה לעשות יותר \:

ד"ר אורן חסון
לעשות אחרת.
19.07.2010 • 08:37

שני יקרה,
הנה, בין מכתב למכתב שינית את התמונה. במכתבך הראשון כתבת שאת אוהבת את הזלזול הזה, ואת אוהבת את המיניות שלך, רק חוששת מכך שהגברים רואים זאת אחרת, ובעיקר אם יהיה מדובר בקשר זוגי ארוך. וכאן, את כותבת שאת מרגישה עם כל זה רע מאד לאחר מעשה. ובכל זאת את ממשיכה ועושה את זה באופן אובססיבי. וממשיכה רע עם זה ועם עצמך, אולי גם, בין היתר, כי את מרגישה שאין לך שליטה בזה (ובניגוד למה שחשבתי בעקבות המכתב הקודם). אני חושב, לכן, שכדאי מאד שתלכי לטיפול פסיכולוגי פרטני, כדי לטפל בזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083