שליטה במקצב היחסים

תאריך פנייה: 22.07.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שימי
חנק בקשר
22.07.2006 • 09:05

כל פעם שאני יוצא עם מישהי אני מגיע למצב של חנק , יש לי דחף לאכול את כל העוגה ולהנות ממנה באופן מיידי ,אני מוביל דיי מהר בחורות למצב שאנחנו שוכבים ביחד והמצב יוצא משליטה בגלל שיוצא שאנחנו הרבה מאוד שעות ביחד עד שמגיע קטע של שובע שנמאס ומרגישים חנוק .השאלה איך אני יודע מה המינון הנכון שמתראים ביחד כדי לא להגיע למצב של פיצוץ בקשר שנמאס לשני הצדדים?בקשרים קודמים שלי תמיד הקשר הגיע לפיצוץ, ואחרי חודש פתאום אותה בחורה שיצאתי איתה הרגישה געגוע אליי וחזרנו ושוב הגלגל חוזר על עצמומה עושים ?אני לא מצליח להחזיק בקשר יותר מחודש אין לי מושג איך להחזיק מעמד לטווח ארוך , אני רואה אנשים מחזיקים חודשים ואפילו שנים ואני לא מבין איך, כי אין לי מושג איך לווסת את הקצב בהתחלת הקשר הכול רץ מהר מידיי ומתפוצץמה הקצב הנכון בהתחלה?

ד"ר אורן חסון
לשלוט במקצב היחסים
23.07.2006 • 18:28

שימי יקר,
חבל שלא כתבת את גילך. אבל מן הסתם, אם מה שעשית עד עכשיו לא עבד, צריך לשנות. כלומר, שנה את המינונים והמקצב, עד שיתאים לך. אני יודע שזה קשה, כי כדי לשנות את המקצב אתה צריך לשנות את האופי שלך, את החששות שלך מהמשך הקשר, ואת התאווה שדוחפת אותך להמשיך ומיד. אבל אם אתה רוצה לשנות, זו הדרך.אם אתה מתקשה בדרכים לעשות את זה, וזה חשוב לך, כדאי שתגיע ליעוץ מקצועי, שיוכל להנחות אותך ולעזור לך לתרגל מקצבים שונים. קח בחשבון שזה ייקח זמן, ושתצטרך להתאזר בסבלנות עד שתראה פירות. כלומר, עד שתדע לשלוט טוב יותר במקצב היחסים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083