צ'אנס לקשר: מה לעשות?

תאריך פנייה: 28.11.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שרה
איפה טעיתי? או איך שומרים על עניין?
28.11.2006 • 19:15

ד"ר חסון שלום
כתבתי לך על הההיכרות החדשה מזה כ 2-3 חודשיםהצעת לי לספר לו על גילי האמיתיטרם העזתי לעשות זאת כי אני פחדתי שבגלל זה ניפרד ורציתי שיעבור עוד קצת זמן,בכל אופן הזמן שעבר לא עושה טוב, למרות שהמין ממש השתפר .אני מרגישה שיש דעיכה בקשר:בהתחלה הרגשתי שהיה דלוק עליי ואמר לי שאני התגשמות של חלומו וכעת אני מרגישה שהוא התקרר- שההתלהבות שלו ממני ירדה (וזה מבלי שסיפרתי לו על הגיל ומבלי שראה את ביתי), שהוא הפסיק להשקיע בקשר, נעלם ל 3 ימים ולא נפגשנו ולא ענה לטלפונים שלי וכשסוף סוף דיברנו האשים אותי שאני זאת שלא התקשרתי אליו ואני זאת שלא הייתי זמינה, בתשאול יזום מצידי סיפר לי שהוא אכן מתלבט לגבי ובכלל הוא נמצא בתקופה לחוצה ומדאיגה מבחינה אישית בלי קשר אליי. מרגישה שהרצון שלו לקשר נפגע ומסתבר שזאת הסיבה להתנהגות הפסיבית והמרוחקת שלו. הוא לוא מאוהב, אני יודעת שגבר מאוהב מתנהג אחרת.חבל לי כי אני מאוהבת בו והוא מוצא חן בעיני ולדעתי יכולנו להמשיך להנות ביחד ויש לנו יעדים תחומי עניין ותפיסות משותפות .מאחר והייתי רוצה לנסות ולתת עוד צאנס לקשר -איך עליי להתנהג איתו מעכשיו במצב כזה כי אני מאוהבת וחבל לי שנוותר.מה אפשר לעשות כדי להחזיר את ההידלקות שלו?מה קרה שאיבד עניין?חוזרת לבעייתי הקודמת- איך מתחזקים מאוהבות ועניין של גבר, לא מבינה איפה טעיתיכי גם בקשר הקודם כזכור זה התחיל טוב ודעך ונאלצתי לעזוב.אני לא טיפוס של ביצ'ית ואולי זה מה שיכל להדליק את סוג הגברים שאני בוחרת?

ד"ר אורן חסון
נחמה
30.11.2006 • 18:19

שרה יקרה,
את אומרת שאת רוצה לתת צ'אנס לקשר, ובעצם, את שואלת איך משכנעיםאותולתת צ'אנס לקשר. אין לך מושג מדוע הוא איבד עניין, ולכן גם אני לא יכול לדעת, כי אני יודע רק את מה שאת מספרת לי. העניין הוא שהאיש שלך אומר לך שאין לזה שום קשר אליך, ומצד שני הוא לא מסביר לך באופן שתוכלי באמת להבין, מה באמת קורה, ולכן מה הסיכוי שאחר-כך זה יחזור.יכול להיות שטעית במשהו (הלוואי שיכולתי לומר לך היכן – כי אז היית בתחושה שאת יכולה לתקן), ויכול להיות שלא טעית בכלום, והוא פשוט לא מתאים לך, כי יש לו אינטרסים אחרים, ושאת לא כלולה בהם. לפחות, לא לאורך זמן. בגלל מה שהוא ובגלל מה שאת.אם את מאבדת תקווה, את יכולה לנסות להיות ביצ'ית, או פאם פטאל, אם את מסוגלת לזה. ואם זה יעבוד, השאלה תישאר כמה זמן תצליחי להשאר כזו, וכמה תהיי מאושרת מלהיות ביצ'ית לאורך זמן?ההבדל בין הקשר הקודם שלך לקשר הזה הוא שבקודם את עזבת, ובזה הוא עוזב. פוגע יותר כשהוא עוזב, אבל זה אומר שאין כאן דגם שבהכרח חוזר על עצמו, ואולי בזה יש נחמה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083