חוסר שביעות רצון בנישואין

תאריך פנייה: 28.11.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מאיה
מה עושים כשנמאס?
28.11.2006 • 19:42

אני נשואה לו כ- 12 שנים, אני מסוג האנשים שדי בזריחת השמש בבוקר כדי לגרום לי לצחוק ואושר, אני אוהבת את היום הלילה אנשים חברים תמיד מליאת אושר,בעלי לעומת זאת בדיוק להיפך ממני, כל הזמן רואה את חצי הכוס הריקה תמיד מתלונן ואף פעם לא מביע אושר-אצלו זה בגנים הוא נהנה להיות מסכן....אין לי אפילו חשק לחזור הביתה ולשמוע את התלונות שלו והפרצופים של מצוברח ומדוכדךותמיד דואג להוריד לי את המצב רוח, זה גורם לי להתרחק ממנו מאודעל יחסי מין שלא נדבר...אני רק עושה לו טובה כדי שלא יחסר לו אבל לא נהינת מזה כי איך אפשר לשכב עם משהו מדוכא ולא מאושר?יש לציין שיש לו את כל הסיבות להיות מאושר אבל הוא נהנה להיות מדוכדך, ואין לי כוח כבר לדבר איתו על שינוי...הבית קר ומלא אנרגיות שליליות מה עושים?

ד"ר אורן חסון
לחפש מחדש את החלק המלא של הכוס
30.11.2006 • 18:26

מאיה יקרה,
יכול להיות שבאמת הייתם הפכים בעבר, שאת ראית את מה שיש לך ושמחת, ושהוא ראה את מה שאין לו והיה מדוכא. אלא שבמקום שאת תביאי אותו להיות את, היום, הפכת להיות הוא. היום את מקטרת על מה שחסר לך. היום את רואה בית קר ואנרגיות שליליות. זה מה שהמכתב שלך מביע. אני מציע לך לבדוק מחדש אם את יכולה לשנות את דרך החשיבה שלך על מה שיש לך בבית, ולהחזירה למה שהיה – לראות את הצדדים הטובים שלו, את האושר שיש לך עם הילדים (יש?). אם לא, החליטי שאת רוצה להפוך את החיים שלך לשמחים שוב, וחפשי כל דרך אפשרית לעשות זאת. בין אם איתו ובין אם בלעדיו. בין אם במסגרת הנישואים, ובין אם בלעדיה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083