פתרונות לבעיות בזוגיות

תאריך פנייה: 04.02.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
שירה
חוסר תקשורת בזוגיות
04.02.2006 • 17:39

אנו זוג , נשואים 8 שנים, ולאחרונה בעיקר
בסופי שבוע יש ויכוחים שהורסים את סופשבועאני מרגישה חוסר הערכה של בן הזוג אלי, אני עובדת מאוד קשה מחוץ לבית וחוזרת בשעות מאוחרות, ומה שאני עושה , אני מרגישה שיש טענות, אין לו כוח להשקיע במה שקשור לבית והוא מונע זאת ממני בימי שישי. ביום שישי , תמיד מתפתחות מריבות על נושא הטיפול בבית, באמצע השבוע, אני לא אומרת כלום, אבל אי אפשר להמשיך ככה במריבות חוזרות ונישנות.לשאלתי- שמעתי שקיים קורס של לנדמרק בנושא תקשורת, האם לדעתך זה פתרון שיביא להבנה טובה יותר ביננו, הערכה ושיפור הקשר הזוגי?תודה רבה לך.

ד"ר אורן חסון
בעיות בתקשורת, והערכה הדדית
05.02.2006 • 00:36

שירה יקרה,
אני לא מכיר את הקורס של לנדמרק, אבל בעקרון כל סדנה או קורס שמעלה מודעות, ובעיקר אם שניכם עושים אותו ביחד, יכול להועיל. יעוץ זוגי, לעומת זאת, אמנם בדרך כלל יקר יותר, אבל גם ממוקד יותר לבעיה האישית שלכם. וכפי שאני מבין את מה שאת כותבת, הבעיה של חוסר הערכה, ותחושה של אבדן שליטה בזוגיות, היא בעיה נפוצה בזוגיות, ויש לה פתרונות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ליהי
קורס בתקשורת
05.02.2006 • 19:19

קורס התקשורת של לנדמרק אדיוקיישן אינו עומד בפני עצמו, וניתן להירשם אליו רק לאחר השלמת הקורס הבסיסי (הפורום) והקורס המתקדם.הקורסים הם אינטנסיביים מאוד, תובעניים ואם זאת מרגשים, עמוקים ועמוסי תובנות.בהצלחה!!!