התרחקות בן זוג: מה יכול לעמוד מאחוריה?

תאריך פנייה: 04.02.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
קרן
אהבה שהולכת ומתפרקת:(
04.02.2006 • 19:28

ערב טובאני וחבר שלי היינו כמו זוג יונים אוהבים בערך שנתיים.כמו כל זוג ישויכוחים והתרחקויות את כל זה עברנו אבל הפעם מקרה שונה וכואב הואהשתנה פיתאום איזה חודשיים ולא רוצה להיות בקשר הדוק כמו שהיינו כל פעם משמיע לי על השיחות ואומר לי שנימאס לו לדבר בטל' וכל זה וכבר לא מפגין אהבה כלפי כמו שהיה ובכלל לא רואים עליו שהוא באמת אוהב ולא יכול בילעדי כמו שאני כאילו מאוד אוהבת אותו והוא החיים שלי אז רציתי לשאול ממה כל זה נובע? שגרם לו כך להשתנות ולהפסיק לאהוב כמו שהיה ולרצות מרחק?

ד"ר אורן חסון
התפרקות במעמד צד אחד בלבד
05.02.2006 • 00:44

קרן יקרה,
קשה לי לדעת מה בדיוק קרה, כי אין לי איתו שיחה יומית... אבל, בואי וניקח את זה כשאלה כללית. כלומר, מה יכול לקרות לבן זוג, לאחר שנתיים של אהבה, שהוא פתאום מתרחק?ולכך, כפי שאת מבינה בעצמך, יכולות להיות תשובות רבות. יכול להיות שמשהו שהיה ביניכם, ארוע כלשהו או התנהגות ספציפית שלך, ומפריע לו, ואולי משהו בך שלא מתאים לו, שאולי הוא קיווה שיעבור ולא עבר, מפריע לו יותר ויותר ככל שעובר הזמן. יכול להיות גם שהוא גילה שיש לו אפשרויות אחרות (כלומר, נשים אחרות) עם סיכוי לא רע להצליח איתן, והוא החליט שהוא עדיין לא מיצה את הצד הזה שלו. ואולי יש מישהי אחת כזו, גם אם הוא לא יצר איתה קשר, אבל כך שהציפיות והפנטזיות שלו מרחיקות אותו ממך.הקושי שלך הוא שהוא לא מספר לך מה בדיוק עובר עליו. אנא ראי בעניין זה גם תשובה שלי לפנייה מתחתייך, 6 שאלות למטה, בנושא "אהבה שנגמרה".

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083