פתרונות לבעיות בזוגיות
חסוי
שתייה
⌄
יש לי בעיה אני נמצאת בקשר די חזק עם אהבה ענקית שלא נראה לי קיימתיש בנינו חיבור טוב, כימיה, הנאה אנחנו מבלים המון ביחד וממש טוב לנו.הבעיה היא שחברי אוהב מאוד לשתות וזה גורם לנו לפעמים להגיע למצבים בכלל לא נעימים אני ממש מפחדת ומיואשת מהנושא הזה ומפחיד אותי לחשוב מה יהיה אם וכאשר נתחתן (כי זה כן בתוכניות שלי).מצד אחד אני לא רוצה להיפרד ממנו בגלל זה כי יש בנינו באמת קשר מיוחד ונפלא משהו שלא ניתן להסביר.
ד"ר אורן חסון
כמעט תמיד אפשר לפתור, השאלה היא איך
⌄
חסוי יקרה,
והנה תראי עד כמה פתרון הבעיה הזו, דומה לפתרון הבעיה הקודמת. כי נשארנו עם אותן שלוש אפשרויות: או שהוא ילמד לצמצם את השתייה שלו באופן דרסטי(ואם הוא לא יכול לבד, טיפול פסיכולוגי יכול להועיל), או שאת תתרגלי לפחד פחות (ואולי באמת עד שיקרה משהו לא טוב), או שתחליטו שחוסר ההתאמה ביניכם בעניין הזה דורש פרידה וחיפוש בן זוג מתאים יותר.ואולי, אולי אפשר גם לכרוך בעיה זו בבעיה הקודמת (בהנחה ששתי החסויות הן אותה החסויה): את תהיי מוכנה ללכת לקראתו בעניין אחד, ולטיפול אם צריך, אם הוא יהיה מוכן ללכת לקראתך בעניין האחר, ולטיפול אם צריך. אני לא בטוח שהפתרון הזה ימצא חן בעינייך, אבל גם כך, כך נדמה לי, כל פתרון לכל אחת משתי הבעיות לא יהיה כל כך קל ופשוט. אז תנסי לחשוב על סדרי עדיפויות, ועל מה שאת באמת רוצה.