פתיחות מינית בזוגיות: פתרונות

תאריך פנייה: 17.10.2005 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
חסוי
בעיה
17.10.2005 • 02:51

מה עושים במצב שהבן זוג לוחץ על יחסי מין אוראלים (ירידות) ואני ממש לא בקטעיש לי בעיה רצינית עם הנושא למרות שניסיתי כמה פעמים וממש עשיתי את זה בכח אפשר להגיד.הוא דורש את זה המון ואני תמיד מנסה להתחמק מה שגורם לבסוף למריבה.מה עושים וכיצד ניתן לפתור את הבעיה הזאת? כי ניסיתי אבל לא התחברתי ממש עשיתי בכח

ד"ר אורן חסון
כמעט תמיד אפשר לפתור, השאלה איך
17.10.2005 • 15:08

חסוי יקרה,
לפעמים בני הזוג אינם תואמים מבחינת הפתיחות המינית שלכם, ואכן אז נוצרים באמת חיכוכים על רקע ציפיות שונות. וכרגיל, קיימות שלוש אפשרויות שונות: האחת היא שאת כן עושה את מה שהוא רוצה, ואולי הדרך הנכונה לעשות זאת היא ללמוד לקבל את זה – וטיפול פסיכולוגי-מיני יכול להועיל, הדרך האחרת היא ללמד אותו לא לקבל את זה, והדרך הטובה לעשות זאת היא להראות לו במעשים ובאהבה שלא כדאי לו לוותר עלייך רק בגלל זה (וכמובן שכל דרך ביניים בין השתיים הללו אפשרית), והדרך השלישית היא להחליט שזה לא מתאים לכם, ולחפש מישהו שיהיה תואם יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
חסוי
כמעט תמיד אפשר לפתור, השאלה איך
17.10.2005 • 15:57

דר' אורן שלום,יש בנינו באמת אהבה גדולה וקשר מיוחד וחזק וגם במיטה אנחנו מסתדרים ואוהביםזאת הבעיה העיקרית שלנו והוא לא נראה לי יוותר על הנושא למרות כל הפינוקים וההנאות האחרותהוא אומר שזה הדבר שהכי מהנה אותו והוא אף פעם לא חשב שמי שכל כך טוענת שאוהבת לא יכולה לפנק את הגבר שלה ולהראות לו שהיא אוהבת.זה באמת לא קשור לאהבה אני מוכנה לעשות בשבילו הכל רק בענין הזה הוא זה שדוחף ולוחץ והוא רוצה שזה יבוא ממני ושאני יעשה את זה בכיף וקשה ליאמרתי לו שאני לא יכולה לשקר לו ולהגיד ו שאני נהנית מזה כי אני לא אם אני עושה את זה זה כדי לא לבעס אותו.אוף אני לא רוצה להפסיד אותו בגלל זה אני באמת אוהבת אותו מה אפשר לעשות אני גם די ביישנית לדבר על הנושאים האלו כך שללכת לפסיכולוג מיני די מביך ומלחיץ אותי.איך אני מתגברת על הנושא הזה?

ד"ר אורן חסון
ביישנות
17.10.2005 • 16:11

חסוי יקרה,
אם את מוכנה לעשות את הצעד הזה בעצמך, הביישנות שלך לא צריכה להרתיע אותך. והרי ביישנות של קליינטים היא לחם חוקם של המטפלים המיניים. חלק גדול מהבעיות של טיפול מיני מקורו במבוכה וביישנות. אני בטוח שהצעד הקשה הוא הצעד הראשון - ללכת לשם. מטפל מיני צריך לדעת איך להמשיך איתך משם והלאה.אבל כדי שתרגישי שזה כדאי, ואם בעיית השתייה היא ממשית, הייתי לוחץ גם עליו לעשות את פיסת הדרך שלו, במקביל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083