פתרון בעיות מיניות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 11.03.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
נטלי
יחסי מין בפעם הראשונה
11.03.2006 • 21:20

אורן שלום,אני וחבר שלי נמצאים במערכת יחסים מלאה ואוהבת, כבר למעלה משנה וחצי.אני בת 21, חבר שלי בן 22. טרם קיימנו יחסי מין מלאים, אך חברי לא לוחץ עלי.אני לא קיימתי יחסי מין מלאים מעולם, ואילו חברי כן. אנו מנסים מזה כמה חודשים לקיים יחסי מין, מתוך רצון והחלטה הדדית, אך כאשר אנו מנסים כואב לי מאוד מאוד,ואנו מוותרים על העניין, עד הפעם הבאה. האם תוכל לעזור לפתור את הבעיה? כיצד ניתן להתגבר על הכאב?תודה מראש,נטלי

belle
יחסי מין בפעם הראשונה
12.03.2006 • 17:20

נטלי,אני בדיוק במצב שלך. חבר שלי ואני מנסים כבר חודש וזה נורא כואב, ואז אנחנו מוותרים עד הפעם הבאה. העצה שניתנה לי הייתה לפנות לגניקולוג או מטפל מיני...אני חושבת שאנחנו פשוט צריכות להירגע (אולי אפילו להשתכר לפני...) ולהשלים עם זה שזה יכאב, לא משנה מה...מה את אומרת?בל.

מישהי
יחסי מין בפעם הראשונה
12.03.2006 • 17:45

תקשיבו בנות אתן סתם לחוצות וחושבות שזה יכאב. אם לא תיהיו לחוצות תשתחררו ולא צריך להשתכר. אתן צריכות להיות רטובות (סליחה על הביטוי). ואם עדיין קצת כואב תשתמשו בג'ל סיכה. לדעתי לא צריך שום מטפל מיני פשוט תשתחררו לא צריך להיות לחוצות. לאט לאט לא הכול קורה ברגע.ד"ר חסון סליחה על התפרצות אנייודעת שזה לא פורום תמיכה אבל היתי חייב. שוב סליחה.

ד"ר אורן חסון
איש מקצוע
12.03.2006 • 19:02

נטלי, בל ומישהי יקר
ות,גניקולוג, ואם לא, מטפל/ת מיני/ת הם הדבר הנכון כאשר יש בעיה. אין שום סיבה להשלים עם כאב מחד, ועם ויתור על המיניות מאידך, כאשר יש פתרונות לכך, שהם בדרך כלל פשוטים. ובאשר לבעיה שלך נטלי, לכי לחנויות הוידיאו, וקחי את הסרט "קינסי". זהו סרט חדש מלפני כשנתיים בערך. לאותו חוקר מיניות מפורסם (זה של דו"ח קינסי האמריקאי, שכתב דו"חות מפורטים על המיניות האמריקאית) ולאשתו קרה בדיוק מה שיש לך ולבן זוגך, ולמחרת ליל הכלולות, כשהם קמו מיואשים, הוא אמר: אם לנו יש בעיה כזו, לא יכול להיות שאנחנו הראשונים. בטח יש עוד הרבה כאלה, ואם יש הרבה כאלה, סימן שיש פתרון. והם הלכו למומחה ופתרו את הבעיה. אולי הסרט ייתן לכם השראה.וחבל שמתפרצים סתם כדי להודיע הודעות שבאמת אינן מקצועיות, למרות האמפתיה. לפעמים הבעיות אמיתיות, אבל גם יש להן פתרון. חשוב במקרה כזה להגיע לאיש מקצוע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083