פתרון בעיות בזוגיות - ייעוץ מקצועי
אלמונית
בת 28 משבר בנשואים
⌄
שלום רב ,
הכרתי בחור לפני כשנתיים שנינו באותו גיל מאותו מעמד משכילים עובדים אין בעיות פרנסהכחצי שנה בן זוגי היה אדם אחר והתנהג בצורה יפה ומכובדת אמרתי לאנשים מצאתי כלב הוא ישר התאהב בי לי לקח איזה שלושה שבועות עד שהתאהבתי בו .כחודשיםן גרנו אצלי בבית עם אמי לאחר מכן שכרנו דירה בירושלים ל-4 חודשיםולאחר מכן הוריו נתנו לנו דירה ללא תשלום שכר דירה ,כיום אנחנו רוצים לקנות דירה אך להוריו כרגע אין כסף לתת לנו והם משגעים אותנו בהתחלה אמרו שימכרו את הדירה לאחר מכן אמרו שאי אפשר אבל שיתנו לנו את הכסף שיבטיחו לנו לאחר שמצאנו דירה אמרו למה דחוף עכשיו הדירה לאחר שחיפשנו חצי שנההם לא באים אלינו יש לו אחות אחת שהיא לא ביולגית והאבא אימץ אותה יש להם 3 נכדים והם כל הזמן שם לפעמים מזמנים אותנו אבל לי אין חשק ללכת ולראות אותם יש להם 3 ילידים רק הבת חשובה שאר הילדים הם בגדר המלצה גם אם מבקשים טובה מהם אתה מרגיש שהם עושים לך טובהיש לנו סכום מכובד לקנות דירה וכמובן אנחנו צריכים לקחת משכנתא אז הוא רוצה לקחת מעט משכנתא לקנות באזור ישן וםפחות טוב שאין זוגות צעירים קרוב למרכז העיר כי הוא לא נוהג ואין לו רכב ואני רוצה לקנות במקום חדש דירה יפה וגדולה והכל ענין של לקחת בין 70-100 א' ש"ח משכנתא הוא לא רוצה לגור ליד אמא שלי למרות שהיא אלמנה התחלה התייחס מאוד יפה לאמא שליאז יש לנו בעיות שמשפחהוגם בעיות חברתיות כזוג ,יש לו הרבה חברים אבל חבר זה לא אמיתי ולא באמת וגם לפני שאני הגעתי לחייו כך היה המצב כלומר מדברים בטלפון אבל אם רוצים לצאת או משהו כזה אז רובם ממצאים תירוצים מזמנים אותנו רק לארועים של ימי הולדות חתונות וכו אבל אין לנו חברים לצאת לטיולים פקנקים ולנסוע לחו"ל לי יש חברות עם ילדים או שיש להם את החברה של הבעל שהם מאוד מגובשים ואז אנחנו מוצאים עצמו לבד בחגים בשבתות אני מנסה ליזום והזמין אלינו לארוחות ואז הם באים אבל בזה זה נגמר מדברים בטלפון יכולים להפגש פעם בחודשים וכל הזמן אנחנו יוזמים את הפגישותיש לנו בעיות חברתיותאין לנו בעיות בעבודה ובמשכורתהתחתנו לפני חצי שנה כל הזמן בעלי מכוון למטה אין לו שאיפות להתקדם בחיים לקנות בית יש לו את התחביבים שלו חדר כושר ניגון בגיטרה מחשב וזהו על כל אחד יש לו מה להגיד הוא עם אנשים יפה נפש ומראה בשעה או בשיחת טלפון כמה הוא נחמד גם הוא מוכן לעזור אבל בבית הוא לרוב אדם קשה עקשן אני לא נהנת איתו אני אוהבת אותו אנחנו מקימים יחסי מיןהוא מאוד אוהב להתווכח על כל דבר ברוב המקרים אין לו תשובות עניניות שמקדמות את הנושאהיה לנו ריב בסוף שבוע הוא אמר לי תקחי את הדברים שלך או עוד נמעט תדברי איתי דרך עו"ד ולאחר מכן נישק והתפייס איתה אבל הבעיות נשארות וכל פעם צפות מחדש רצוי לציין שהוא אדם חכן אוהב בחברת הייטק מהנדס נתונים יבשים נהדיםלפני הכרנו לא היתה לו חברה 4 שנים והוא באמת מאוהב בי אני בחורה מאוד עצמאית שהיתה במערכת יחסים 6 שנים וכשבוע לפני החתונה נפרדתי מבחור שהיה סתם לא יפה לא חכם לא מצליח ולא ממשפחה טובה ואז חשבתי שהכרתי את האביר על הסוס הלבן אבל התבדתינא התיחסותךתודה
ד"ר אורן חסון
לפתור את סבך הבעיות, אחת לאחת
⌄
אלמונית יקרה,
הפיתוי הראשון שלי היה לשאול: אז מה השאלה? - כי לא שאלת דבר, רק סיפרת המון דברים. אבל זה בדיוק העניין: סיפרת הרבה מאד דברים, בעיות שחלקן קטנות וחלקן גדולות, ואין לי כאן לא אפשרות ולא מידע מספיק כדי לפתור לך אותן. אבל הרושם הוא שבגלל כל המרכיבים שבהם את רואה קושי, אתם זקוקים ליעוץ מקצועי, כדי לפתור את כל סבך הבעיות אחת לאחת.