בעל מרוחק, אשה בדכאון
אלמונית
הבעל לא נוגע בי בכלל
⌄
שלום
לך אני נשואה כמעט 10 שנים ויש לי 3 ילדים מקסימים הבעייה שאיני מאושרת בכלל מהחיים שלי ואני בדיכאון. הבעייה שהבעל שלי לא מקיים איתי יחסי מין כבר כמעט 4.5 שנים אני ממש צריכה להתחנן אליו בשביל זה והוא עסוק עם חברים מחשב ועוד ואני נרדמת ב 12 בלילה אחת אינני יכולה לבגוד בו כי אני אוהבת אותו אני מדברת איתו על הנושא וכל יום הוא מבטיח היום יהיה ובסוף הוא מעדיף לעשות דברים אחרים הוא לא ילך ליעוץ או טיפול זוגי ואני מאוד מיואשת מכך אפילו אם אני עומדת מולו ערומה הוא מתחמק ממני אני יודעת בוודאות שהוא לא בוגד בי אבל הקשר שלו עם החברים לא מוצא חן בעיניי. כי הוא מסתגר איתם בחדר ואני לא יודעת מה קורה שם ששאלתי אותו הוא אומר שהוא לא ישכב עם גבר אז איך גבר יכול לא לקיים יחסים 4.5 שנים אנא עזור לי אני מיואשת איך לגרום לו לישכב איתי?
ד"ר אורן חסון
בעל מרוחק, ואשה בדכאון
⌄
אלמונית יקרה,
לא ברור לי מה הסיבות שלו, ואם הוא הפסיק להמשך אליך, או שהיחסים ביניכם לא טובים עד כדי כך שהוא לא נמשך אליך, או שאולי הוא מנסה "לחנך" אותך, דרך ההענשה הזו, כדי שתצאי מהדכאון, או אולי הוא פחות מיני, וגם דברים כאלה קורים. אין לכם דיבור, היחסים ביניכם לא תקינים, את בדכאון ואני לא יודע מה הוא, והדבר ההגיוני ביותר לעשות הוא להגיע ליעוץ מקצועי.
אלמונית
בעל מרוחק, ואשה בדכאון
⌄
ד"ר אורון היקר
אני מודה לך על תשובתך אבל בעלי יודע שאני בדיכאון ובכל זאת אומר לי אל תדאגי היום יהיה מין ובערב הוא פשוט מעדיף להתעלם ממני וללכת עם חברים ולהשאיר אותי בבית. יש בינינו תקשורת על כל הנושאים אבל בקטע הזה שמגיע הרגע הוא בורח שתי אופציות או שהוא בוגד בי עם החבר שלו או אלוהים יודע מה. הוא גורם לי לרצות לשנוא אותו וזה מטריף אותי
ד"ר אורן חסון
יותר מאשר המנעות מאינטימיות
⌄
אלמונית יקרה,
את רק מחזקת את דעתי שאתם זקוקים ליעוץ זוגי. כרגע זה כבר הרבה יותר מאשר המנעות מאינטימיות. זה כבר ריחוק נפשי והצטברות של טינה, שלא לדבר על זה שאין לך מושג מה מרחיק אותו ממך, וחשוב לך לדעת. יש לעשות זאת בחוכמה, כדי לא לשבור את הכלים בדרך. ולכן אני ממליץ על יעוץ זוגי.
אלמונית
יותר מאשר המנעות מאינטימיות
⌄
דר' אורן תודה רבה לך מקרב לב.יישר כח על עבודתך הנאמנה.