פתיחות מינית: מה נשים צריכות לדעת

תאריך פנייה: 20.09.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אישה
מה קורה לאישה סביב גיל 35?
20.09.2006 • 08:41

ד"ר שלום,מצחיק, אבל, כמעט כל ההודעות שקראתי מנשים דיברו על ירידה בחשק המיני אחרי מספר שנות נישואין...ואצלי, המקרה ממש הפוך:אני בת 36, נשואה 15 שנים עם 3 ילדים מקסימים.בצעירותי (או שלא טוב להגיד כך), תמיד נחשבתי בעיני עצמי כקצת "עצורה" או "שמרנית" מבחינה מינית, התחתנתי עם החבר השני שלי, ללא ניסיון מיני כמעט.הסקס ביננו תמיד היה טוב (לא בשמיים) ולעיתים היו תקופות של שפל בגלל המשפחה, לחץ, עבודה (בעיות שגרתיות).בזה כשנה, חל בי שינוי מפליג, הפכתי להיות מינית מאוד, פתאום מרגישה נשית, חמה, מרגישה שגם מסתכלים עליי פתאום "אחרת" (אציין שתמיד הייתי מלאה וראיתי זאת כמגרעה, ופתאום אני "סקסית מאוד").הרגשתי שגל גדול מציף אותי ולא יודעת מה לעשות עם זה...איך לנצל את זה.עשיתי קצת שטויות כגון צ'יטוט עם גברים 0אבל כלום חוץ מהתחרמנות), ואחרי שבעלי גילה, היתה המון מבוכה, בכי ובסוף שיחות עמוקות והוצאתי את כל מה שעל ליבי ובגופי.בעלי, שמקסים אגב, הבין שמשהו פיזיולוגי קרה לי ואמר שזה מאוד מחרמן אותו לראות מה קורה לי וקנה לי (ולו) כמה "צעצועי מין".אבל, עכשו כשהכל כ"כ טוב (אי אפשר לתאר אילו שיאים), מרגישה נבוכה, אשמה, "פושעת" אפילו להשתמש בהם במחשבה שיחשוב שזה במקומו, במקום התענוג איתו (שאגב הפך להיות סוף הדרך).האם אני בסדר ? או שמשהו לא בסדר איתי? האם צריכה להרגיש בסדר עם האביזרים ולהמשיך להנות איתם ואיתו או שזה מופרע?האם מה שקרה וקורה לי הוא נורמלי ?תודה,אישה

ד"ר אורן חסון
הכל עניין של פתיחות
22.09.2006 • 01:04

אשה יקרה,
נשים רבות הופכות להיות מיניות יותר עם הזמן, ואם לא באמצע שנות השלושים אז מאוחר קצת יותר. זה בא עם הבטחון העצמי, וכנראה גם בעקבות שינויים הורמונליים. בן זוגך מגלה פתיחות רבה, ונדמה לי שנשים רבות היו מפללות לבן זוג כזה. עכשיו הגיע תורך לגלות פתיחות, ולא להרגיש אשמה בשום דבר. להפך – כל עוד הדברים נעשים בתאום עם בן זוגך, ומשפרים את איכות החיים של שניכם, היי מאושרת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אישה
הכל עניין של פתיחות
25.09.2006 • 12:09

תודה רבה ד"ר חסון...באמת בעלי הוא הדבר הכי כיפי ויקר לי.שנה טובה ומאושרת.