ייעוץ זוגי: התמודדות עם חוסר אמון

תאריך פנייה: 20.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שרון
ייעוץ זוגי
20.09.2006 • 08:33

ד"ר חסון שלום
רב,אני לא יודעת בדיוק איך להתחיל את השאלה שלייצאתי עם מישהו לפני משהו כמו שנתיים וחצי יצאנו שנה ושבעותמיד האקסית המיתולוגית היתה ברקע , מפה לשם נפרדנו היא הגיע לארץהוא החליט שהוא לא רוצה אותה והוא נשאר איתי, אבל באותו הזמן הוא היה איתה ואיתי(בקיצור הוא בגד בי) באותה תקופה אני הייתי מוכנה לעשות בשבילו הכל הייתי אוהבת ומאוהבת , לאחר הבגידה לא היינו בקשר כמה ימים ולאחר מכן שוב הוא התקשר התנצל ורצה לחזור כאשר הוא הבין שהוא הפסיד משהו טוב , והוא לא מניח לי , זה לא שאני לא אוהבת אותו אבל אני חושבת שאנחנו מתאימים אבל אני לא מצליחה לשכוח את העבר וזה מאוד מקשה עלי , והוא רוצה עכשיו משהו יותר רציני הוא רוצה חתונה ומשפחה איתי, אתה חושב שאני צריכה לבוא איתו לייעוץ זוגי ולראות האם אנחנו מתאימים והאם אני אוכל לראות דרכך דברים אחרים שאני לא מצליחה לבד? אשמח אם תוכל לעזור לי כי לבד אני לא כל כך מצליחה ,לתשובתך אודה שרון

ד"ר אורן חסון
לא כל כך מצליחה לבד
21.09.2006 • 01:02

שרון יקרה,
לפי מה שאת מספרת אתם מתאימים, כי התאמתם יחד, ולא זו הבעיה. אתם זקוקים ליעוץ זוגי כדי לראות אם את יכולה להתגבר על משקעים ועל חוסר אמון, וכדי לבדוק אם את יכולה להרגיש בטוחה יותר מאשר את מרגישה איתו היום. ואתם זקוקים ליעוץ זוגי בדיוק כי לבד את לא כל כך מצליחה להחליט.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083