מחיר של קשר - פורום
eni
ידיד
⌄
אני דלוקה על ידיד שלי מהלימודים שיש לו חברה מזה שנתיים (בן 28.) אך עם זאת הוא כל הזמן מחמיא לי על איך שאני ניראית שאני כוסית ויפה ןגם מנסה לגעת בי פה ושם בקטע של להתחבק ולגעת בכל מיני מקומות בקיצור חרמן עליי אך אני לא זורמת עם זה . אני מרגישה שאם כן הייתי זורמת עם זה זה היה מוביל למשהו מיני והוא לא היה שולט בעצמו .בסה"כ הוא בחור טוב עם עקרונות שלא היה עושה זאת במכוון כדי לבגוד בחברה שלו . כנראה שהחרמנות גוברת עליו. לדעתי בכלל הוא לא כזה מתלהב מאיך שחברה שלו ניראית אבל הוא איתה כי הוא טיפוס כזה של קשרים ארוכים וגם יש לו בטחון עצמי נמוך כשזה נוגע לבחורות וגם הוא חושב שהוא כבר מבוגר וצריך להתמסד בעתיד הקרוב ובכלל בקשר אליי הוא לא חושב שבחורה יפה כמוני דווקא תרצה אותו הוא יודע שאני יוצאת עם חתיכים שווים - זה לא שהוא אמר לי את זהבמפורש ככה אני מבינה.בכל מקרה אני רוצה אותו . מה עלי לעשות אם בכללתודה
ד"ר אורן חסון
שאלה של מחיר?
⌄
אני יקרה,
באיזה מחיר את מוכנה לקחת אותו?
eni
שאלה של מחיר?
⌄
מה האופציות של המחיר שיש לי?תודה מראש.ושנה טובה ומתוקה
ד"ר אורן חסון
מחיר
⌄
אני יקרה,
שאלת שאלה נכונה ויפה. המחיר העיקרי הוא האופן שבו תראי את עצמך, מבחינה מוסרית, לאחר שאת מחליטה לקחת בחור מבת זוגו.מעבר לכך, יש סיכונים שהם מיוחדים למקרה כזה: הסיכון שהוא יוכל להאשים אותך בקלות יחסית על אבדן מישהי "מיתולוגית", אם הדברים ביניכם ייקלעו לשרטון זמני או קבוע; ההבנה שאת עם בן זוג שמסוגל לעזוב את בת זוגו למען מישהי אחרת; החרדות שיעשה את גם איתך.
וגם
והמחיר שזה יגמר בסקס
⌄
(הודעה ללא תוכן)