פתיחות בזוגיות: איך לגרום לו לפתוח אליך
גלי
לרועי אורי והד"ר
⌄
תודה לכם על התגובותיכול להיות שיש לי חוסר של ידעאבל תאמינו לי ,שאני לא התחלתי בזה, הוא זה שתמיד אמר לי שהוא לא נמשך לבנות אחרות,הוא אומר לי,אני צריך להפעיל את המחוח כדי לחשוב על אחרות, אני צריך לחשוב כדי שיעמוד לי,אני זה ששולט בעצמי, אני זה שמשטלת על גופי, לא כל אחת שעוברת לידי עם מחשוף חזה וכו"...תעמיד לי אותו, זה לא נורמלי...אני לא כזה סוטהאני תמיד אמרתי לו,תיפתח בפניי,אני מקבלת הכל,אפילו אם זה פוגע,והוא תמיד אמר לי שזה לא קורה לו, שזה פשוט לא ....עובדה שפניתי אליכם,ורציתי לוודא האם זה הגיוני מה שהוא אומר, כי אני ממש רוצה שהוא יפתח בפניי,אני מוכנה לקבל הכל...עכשיו אולי אני חושבת שזה בגידה חשיבתית,כי הוא זה שתמיד אמר לי,שאם אני אחשוב על מישהיא אחרת,זה יהה כמו בגידההוא זה שהכניס לי את הרעיונות האלה לראש.טוב...אז איך אני יכולה לגרום לו לחשוף את עצמו בפניי?איך אני אוכל לגרום לו להרגיש חופשי,?שמתי לב שמלא נשים שבעליהן מספרים להן שאוננו מול תלויזיה,מחשב....אם זה קרה איך אני אוכל לגרום למצב שהוא יספר לי הכל?מה אני צריכה לעשות,איך צריך להתנהג?תודה
ד"ר אורן חסון
ללמוד פתיחות
⌄
גלי יקרה,
הדרך היחידה שאת יכולה לנקוט בה כדי שהוא יהיה פתוח אליך, היא לקבל את המיניות שלו. הוא לא סתם סיפר לך את מה שסיפר לך. קראי את מה שכתבת בשני המכתבים הקודמים שלך, ואת הנחרצות שבה כתבת את זה, ותביני שהוא לא היה יכול לספר לך משהו אחר מבלי להכנס למלחמת עולם. מעבר לכך, יכול להיות שהוא התבייש באופן שבו גופו מגיב, כי הוא חונך כך. כך או כך, שניכם צריכים לשנות את היחסים שלכם ואת הפתיחות שלכם.המשימה שלך היא היום להוכיח לו שאת מוכנה לחשוב אחרת. זה ממש ממש לא קל. לא רק שלא קל לך לחשוב אחרת, אבל גם יהיה לך קשה לשכנע אותו שאת באמת מסוגלת לזה, כי הוא כבר נכווה ממך בעבר. אל תצפי שהכל ישתנה בבת אחת, אבל ככל שתתני לו יותר בטחון, כך יהיה לו קל יותר לעשות את זה.