בעיות בזוגיות: מה באמת עובר עליה
הבודד
ביחד וכול אחד לחוד
⌄
שלום רב .
אני אקצר בדברי ואשתדל להיות ברוראני בן 35 נשוי פלוס שתי בנות שלוש וחצי והשניה בת שנה כמעט. אני נשוי 5 שניםהבעיה שלי היא שאשתי הפסיקה לשכב איתי כבר מעל שנה שלמה וניסיתי לדבר איתה הלכנו ליעוץ זוגי לכול מיני דברים כלום לא עוזרהיא טוענת שהיא עדיין אוהבת אותי ונמשכת אלייאני קולי חסר תקווה ממנה ניסיתי הכול שמרתי ועדיין שומר אמונים לה ולבנותי אך חלפה שנה שלמה ללא יחסי מין אין אני יכול עוד לסבול קשה לי ממש (אני שותה כול יום סודה לשתיה)-וכאן מגיעה השאלה שלי בעצם -?????מה עלי לעשות ?האם להתגרש ממנה או האם מותר לי לנהל רומן על בסיס סקס בלבד?או ללכת לנערות לווי ?בבקשה תנסו להיות ברורים ++תודה הבודדאשמח מאוד לקבל גם דעות של זוגות או נשים גברים שלהם נסיון לצערי בנושא זה.
ד"ר אורן חסון
להבין מה באמת עובר עליה
⌄
הבודד יקר,
כדי לקבל את דעותיהם של אחרים, תצטרך לפנות לפורום שהוא פורום תמיכה, ופתוח לתגובות של גולשים. פורום סטארמד הוא לא כזה.האמת היא שמשהו לא ברור ביחסים ביניכם. כלומר, אם היא נמשכת אליך, אני משער שהכוונה היא למשיכה מינית. אז מה קורה לה בדרך?לפני שתצטרך להחליט מה חשוב לך יותר, הקשר עם בת זוגך, על העניינים האינטימיים והיכולת לגלות, וללא הצורך להסתיר דברים, או הצורך המיני שלך, עוד לפני שתעמוד בדילמה הזו, אני מציע שתיגשו לטיפול מיני, ולא ליעוץ זוגי. נסה את האתר של איט"ם - האגודה הישראלית לטיפול מיני. כי אם אתה אוהב את בת זוגך, ואם אתה רוצה גם בטובתך, אז לפני כל דבר אחר אתה רוצה להבין מה באמת עובר עליה, או לפחות לעזור לה לפתור את מה שזה לא יהיה, כי יכול שהדבר פתיר.