פרידות וחזרות: איך לשבור את המעגל?

תאריך פנייה: 05.06.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
עדי
איך אפשר להחזיר אותו??
05.06.2006 • 11:50

שלום .
....הייתי עד ליפני שבוע בקשר עם מישהו מאוד מיוחד , הקשר התנהל במשך חמישה חודשים שהיו נראים כמו שנתיים הספקנו כל כך הרבה להכיר אחד את השנייה והיה לנו מאוד כייף רק שליפעמים היו כמה מריבות קטנות על דברים נורא טיפשים שכן היה אפשר לפתור אותם עד שלו נמאס מהריבים והוא החליט שהוא רוצה שניפרד אבל כשהוא בא להגיד לי את זה הוא לא בא שלם עם ההחלטה ולקח לו המון זמן עד שהוא החליט וגם ראו עליו שהוא לא ממש רוצה את הפרידה הזאת ועד עכשיו שעברו כמה ימים אני בטוחה עדיין שהוא לא רצה בפרידה הזאת ואני חושבת שכן יכולנו להמשיך את הקשר מה אני יכולה לעשות כדי שכן נחזור ושכן יהיה את הצ'אנס הנוסף?אני בת 22 והוא בן 23 וכבר כל אחד מאיתנו עבר קשר של כמה שנים ככה שכל אחד מאיתנו יודע מה הוא רוצה שיהיה בקשר.

ד"ר אורן חסון
איך אפשר לשמור אותו, אם הוא יחזור?
05.06.2006 • 16:23

עדי יקרה,
משום מה יש לי הרושם שהקשר ביניכם יתחדש בתוך מספר ימים. אבל הנקודה היא שהתהליך הזה של פרידות/חזרות/מריבות עלול לחזור על עצמו אם לא תדעו לעצור אותו. ואם תשובו להיות ביחד, חשבי היטב על "מהאנייכולה לעשות, כדי להפסיק לריב?", כדי שזה לא יקרה שוב. ואולי, אם תתחילי לחשוב על זה כבר עכשיו, הסיכוי שתשובו להיות ביחד, יגדל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
עדי
איך אפשר לשמור אותו, אם הוא יחזור?
05.06.2006 • 20:14

שלום.
....אבל יש לי עוד בעיה שהוא גם לא מצלצל אליי בכלל ואני מנסה לא לצלצל כדי לתת לו את האפשרות לחשוב ואולי להגיע למסכנה שבאמת אני חסרה לו אבל עד מתי אפשר לחכות?או שפשוט להמשיך אלה.

ד"ר אורן חסון
ענייני אגו?
05.06.2006 • 21:34

עדי יקרה,
אם אתם בעניין של מי יצלצל קודם, וזה מה שיקבע אם תשובו להיות ביחד או לא, ואם שניכם בעלי אגו גדול שלא מוכנים לעשות את הצעד הראשון, אז כנראה שכדאי להמשיך הלאה.אבל אם את מקבלת את מה שכתבתי לך קודם, והגעת לתובנות חדשות בעניין של מה את יכולה לעשות כדי להפסיק לריב, אולי כדאי שתרימי את הכפפה בעצמך, תטלפני אליו, ספרי לו אולי גם על ההתכתבות איתי, הראי לו את המכתבים, ותסבירי לו את מה שהבנת. יכול להיות שזה ייתן לו תקווה שמשהו אחר יקרה ביניכם. יותר טוב. ואולי גם הוא יחפש בעצמו תובנות דומות, וכך שניכם תוכלו להרגיש שיש תקווה למשהו טוב יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083