פרידה, תקווה וגחלים של אהבה
הראלה
פרידה
⌄
שלום
שנינו בפרק ב. היינו יחד 7שנים .מהם 6 שנים של מגורים משותפים.הוא היה גבר נאה מאוד וישר. אך היתה לי בעיה של תקשורת איתו. כשפניתי אליו בשיחות אינטימיות היה משליך עלי את בעיותי כאילו אני מאשימה אותו. כל דבר פרש כויכוח.לא הצלחנו ליצור אינטימיות. אפילו במין .בשלב מסוים הרגשתי שאנו כמו שותפים לדירה.עוזרים אחד לשני בבעיות לוגיסטיות אבל לא נמצאים בנשמה .גם נושא כלכלי היה בעייתי. הוא היה קמצן וגם לא תמיד עבד.בשלב מסוים הרגשתי שאני לא יכולה יותר. ונפרדתי ממנו.זה היה לפני שנהכיום אני מאוד מתגעגעת אליו. לא יודעת בדיוק למה? אולי לטיולים,אולי להומור,אולי זו פגיעה באגו כי כיום הוא עם מישהי אחרת.יש ביננו קשר מסוים אך שנינו מבולבלים ולמרות הרגשות אנחנו כל אחד לדרכו.הכרתי גבר רציני אך עדיין איני יכולה לשכוח את הקודם. לא יודעת מה ואיך לעשות זאת.
ד"ר אורן חסון
שביבי תקווה וגחלים של אהבה
⌄
הראלה יקרה,
עושה רושם שניתחת הכל היטב. כולל אפילו את הסיבות לכך שאת מתגעגעת אליו. אבל גם עושה רושם שעוד לא השלמת רגשית את תהליך הפרידה. הקשר ביניכם רק מגביר את הבלבול, כי הוא משאיר את התקווה, ואולי נבנה עליה. לכן גם קשה לך ליצור את הקשר עם הגבר החדש שלך. יתכן שלו הוא היה יותר גבר חלומותייך, היית שוכחת יותר בקלות. אבל כנראה שהוא לא, ולכן את מתקשה עדיין לוותר על התקווה שאולי משהו ישתנה עם האקס שלך. שביבי התקווה הזו שלך הם כנראה אלה המחיים היום את הגחלים של האהבה הישנה שלך.