היפוך תפקידים בזוגיות

תאריך פנייה: 04.04.2006 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
יפה
חיזור של גבר...
04.04.2006 • 11:53

גלית, כשאני מחמיאה, משקיעה, קונה מתנות, יוזמת ועוד ועוד'... ואין פידבק!! אני מרגישה כאילו אני הגבר בבית שמחזר אחרי אשתו... וכאילו אנימפצה את עצמיעל כך שהוא לא מחזר אחריי. נכון, אישה אוהבת גם מחזרת אחרי בעלה אבל אולי בדרכים שונות או לפחות כהוקרה על חיזורי בעלה ולא כפיצוי על החסך שהוא לא מחזר אחריה...

יפה
סליחה, תגובה לגלית.
04.04.2006 • 11:55

(הודעה ללא תוכן)

ד"ר אורן חסון
ליהנות מהיפוך התפקידים?
05.04.2006 • 00:45

יפה יקרה,
אני רואה שאת כן הולכת בדרך שהתוויתי לך, אבל גם שזה לא עבד. אולי בגלל שאת מרגישה שאת "מפצה" את עצמך על כך שהוא לא מחזר אחרייך (עם נימה של כעס, ואולי אפילו קצת נקמה; כך זה נראה), במקום להסתפק בלעשות טוב לעצמך, ולכן לחיות באוירה אחרת לגמרי.את יכולה ללמוד ליהנות מ"היפוך התפקידים" הזה. אלא שאם את לא מצליחה להתמודד עם היפוך התפקידי, יכול להיות שתצטרכי ללכת ליעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
יפה
אושר שהלך לאיבוד...
05.04.2006 • 10:25

לאחר שקראתי את עצתך: "להינותמהיפוך התפקידים" גיליתי שאכן כל דבר בחיים שלי בזמן האחרון (חצי שנה בערך) נראה לי לא מספק, לא מושלם, לא מספיק טוב... בעבר הייתי טיפוס נוח, אופטימי, מסתפק במועט, היה לי טוב עם מה שהיה לי, לא קינאתי באחרים, פשוטהייתי מאושרת... לאחרונה גיליתי שאני עצבנית ומתוחה יותר, מהירה לכעוס ולהיעלב, שופטת את בעלי במקרוסקופ ומקנאה באחרים...חיי נשארו כפי שהיו פחות או יותר, לא חוויתי טראומה מיוחדת שבעקבותיה אולי יכול להתרחש שינוי כזה...האם יכולה להיות לכך סיבה פנימית עמוקה שאיני מודעת אליה שמעיבה על הרגשת האושר שלי או שסתם כך באמצע החיים יש נפילה כזו וזו תקופה חולפת?? האם יש פתרון להחזרת תחושת האושר והשמחה הפנימית האבודה....

ד"ר אורן חסון
שביל המרצפות הצהובות
06.04.2006 • 22:31

יפה יקרה,
יכול להיות שזה הצטברות של תסכולים קטנים (או גדולים). את צריכה לדאוג לעצמך לשנות זאת ולעבוד על עצמך, במודע. אם את חזקה מספיק, ומודעת מספיק, תוכלי לעשות זאת לבד. אם לא, חפשי טיפול קצר מועד (כשלושה חודשים), שאולי יספיק לך. ואולי תלכי לראות שוב את הקוסם מארץ עוץ, רק בשביל ההשראה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
יפה
עניין של גישה :-))
07.04.2006 • 12:24

אלפי תודות על תשובתך.ישנה פרסומת "הכל מתחיל מבפנים, אומרים שזה עניין של גישה..." כבר אתמול עבדתי על עצמי לראות אתחצי הכוס המלאהולהסתכל חיובי ואופטימי על כל דבר ופתאום החיים ניהיו הרבה יותר יפים.... ומחייכים :-)) איך לא ראיתי את זה קודם?? שוב תודה ושבת-שלום ומבורך!