פרידה מגבר נשוי: עצות ודרכי התמודדות

תאריך פנייה: 01.11.2005 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מינה
נואשת...
01.11.2005 • 12:22

היי אני בת 28 עובדת לומדת אני בקשר עם גבר נשוי כבר שלוש שנים אני מאוד רוצה לצאת מהקשר למרות שיש לי הרבה רגעים טובים לנפלאים איתו אך נמאס לי להיות תמיד איתו בסתר ולא לפגוש ולדבר ולצאת איתו חופשע ומתי שבא לנו הוא מאוד אוהב אותי וגם אני , חשוב לציין שאני איתו לא בשביל הכסף לא על זה בנוי הקשר שלנו ואין מצב שיוכל להיפרד הוא בן 42 ויש לו 3 ילדים.אני מתקשה למצוא קשר אחר יותר רציני שיעזור לי לצאת מזה ומתקשה לקחת החלטה ולעזוב אותו ולוותר על הרגעים היפים איתו השיחות והכל....הוא כבר מרגיש ויודע שאני מתקשה עם הקשר אבל אני אין לי הכח לקום ולעזוב .. נא עצתך

ד"ר אורן חסון
קפיצה לבריכה לא מחוממת בחורף
01.11.2005 • 17:43

מינה יקרה,
הסיפור הוא פשוט: את צריכה לראות את זה כמו קפיצה לבריכה לא מחוממת בחורף. את צריכה אומץ כדי לקפוץ, אבל ברגע שאת שם, את כבר תסתדרי, וכשתשחי, פעילות הגוף גם תחמם אותך. כך בדיוק תרגישי כשתעזבי אותו. הקפיצה הראשונה היא הקשה. ומוטב לעשות את זה כשאין קשר אחר. כי ליצור קשר אחר קשה כשאת מרגישה את מה שאת מרגישה כלפי הגבר הנשוי. קפצי למים, תתחילי לשחות, וככל שיעבור יותר זמן תראי שאת שוחה טוב יותר. במילים אחרות, תתחילי מליצור קשרים אחרים, גם אם אין לך ציפיות להתאהב מיד, כי בלב תהיי עדיין קצת תפוסה. אבל תתרגלי, ותאספי בטחון, והיתר יבוא מאליו.ויעוץ פסיכולוגי יכול לעזור לך לעבוד על הדימוי העצמי. בדקי אם את יכולה לצורך זה גם לנצל את השרותים של המוסד שבו את לומדת, אם יש שם כאלה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מינה
קפיצה לבריכה לא מחוממת בחורף
02.11.2005 • 12:44

אני מודה לך על ההתייחסות הוא יודע כבר תקופה מה שאני מתכוונת לעזוב היום לקחתי את האומץ להיפרד עם כל הקושי והכאב שארגיש בהמשך ולהתרגל לא לדבר איתו מאה פעמים ביום או לשלוח ולקבל ממנו הודעות חיזור מפגשים הכללללללל יכאב . אני אנסה להתמודדד ומקווה שזה לא יפריע על הלימודים שלי שממילא יש לי קשיים גם ....תןדה רבה על העצה המקצועית ואני מודה שיש פורום כזה ומומחים כמוך שאפשר לשוחח איתם .תודהההההההההה

ד"ר אורן חסון
להתמיד ולשחות במים הקרירים
02.11.2005 • 14:37

מינה יקרה,
אני מאחל לך בהצלחה, והרבה כוח להתמיד ולשחות עד שתתחממי מעצמך, במקום להשבר ולעלות שוב אל החוף הלא בטוח.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083