גירושין: צעדים לבניית עתיד חדש
מירב
עולם מתמוטט
⌄
הבעיות שלי הן כל כך גדולות ומורכבות שקשה לי לקצרמצבי הנפשי קשה ואני חייבת עזרה ,נישאתי לפני כשלשה חודשים לאיש אכזרי מאוד וזאת ידעתי עוד לפני החתונההאיש הזה היה "מוצץ לי את הדם " בחיזורים ורדיפותכיום אני בת 27 בחודשים מתקדמים להריוני הראשון והוא איש רע אנוכי כעסן צעקןאינו עובד, בעל עבר פלילי נרקומן לשעבר ישב בבתי סוהר רוב שנות חייו יש לציין כי הוא בין גילי .ואני בחורה יפה ומלומדת , בעלת מוסר עבודה גבוה עובדת משמרות ימים ולילות והוא יוצא ומתעסק בפליליםאני דואגת ומטפלת בו ובבית והוא בשיא חוצפתו מאשים אותי תמיד כ"אישה לא טובה" צועק עליי ומקלל אותי, ממש פסיכוטי לגמריאוסיף ואומר כי ההתפרצויות זעם שלו נבעו גם מהתמכרותו לכל מיני דברים כמו אלכוהול והימורים.בשבוע שעבר הוא שתה יתר על המידה וניסה לשכב איתי "בכוח" בבית הוריי מבלי להתחשב בהריוני וברגישותי.לפני כשבוע היה לי יום הולדת והוא יצא" להסתובב עם חבריו ואני ציפיתי למשהו מיוחד כשהוא חזר בערב והערתי לו על כך שלקחתי יום חופש מהעבודה ושציפיתי למשהו מיוחד הוא התפרץ עליי בצעקות ואני ביטלתי את הארוחת ערב שתיכננו לצאת באותו יום ואז הוא אפילו לא התנצל ואף יצא עם חבריו עד הבוקר.ואני נשארתי בוכייה ועצובה+נסעתי להוריי מעלבון וגיליתי כי הוא היה ברבנות על מנת להתגרש ואני חזרתי לדירתינו וגיליתי שהוא רוצה להתגרש להיפטר מימני לחתום על מזונות של 1500 שח ואני מבינה שהוא אפס אחד גדול שזה הדבר הנכון לעשות אך מה אני מרגישה רע רע מאוד מרומה עצובה מסכנה בודדה ללא תמיכה מימנו בכלל אני עומדת ללדת ילד למפלצת אכזרית . אני לא מצליחה להרגע כל היום אני בוכה למה נתתי לזה לקרות למרות שידעתי כמה הוא רע. אני זקוקה לתמיכה קשה לי .......... רוצה למות.
ד"ר אורן חסון
העולם כבר מה זה הרוס.
⌄
מירב יקרה,
לדעתי, אם מה שכתבת נכון, נצלי את ההזדמנות, לכי קדימה לגרושים ואל תסתכלי לאחור. אני רק מקווה שהוא יתמיד ברצון שלו להתגרש ממך. אני לא בטוח שזה מה שיקרה. ואחר-כך קחי את הזמן וטפלי בעניין העלבון שלך. בעיקר תצטרכי לעבוד על זה שאיבדת את הבטחון ביכולת השיפוט שלך. אבל כרגע, אלה הן בעיות שוליות יחסית למה שאת מתארת כאן, וצריכה לעשות מיידית.העולם שלך כבר מה זה הרוס, מירב. לכי תבני אותו מחדש.